Solicita cel mai bun pret pentru mocheta dale,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: contact@pardoseli-profesionale.ro

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

Va multumesc pentru ca ati ales site-ul nostru ca sursa de informare despre mocheta dale.

Va voi prezenta avantajele acestui sistem de acoperire cu mocheta, a pardoselilor din zonele cu trafic intens.

Mocheta dale reprezinta o solutie des intalnita atunci cand vorbim de amenajarea cu mocheta a spatiilor de birouri. Fie ca vorbim de mocheta dale cu suport de bitum fie ca ne referim la cea cu suport de PVC reciclat, avantajele vin din reducerea pierderilor de montaj, izolarea fonica si termica, rezistenta crescuta in timp la trafic intens, usurinta cu care se transporta si instaleaza, indiferent de locatia santierului.

Alegerea mochetei in dale are la baza: considerente de ordin tehnic, in cazul in care instalarea de mocheta dale se face peste o pardoseala tehnica, considerente de ordin practic atunci cand modularitatea acestei solutii de amenajare  este determinanta (permite schimbarea cu usurinta a uneia sau a mai multor placi de mocheta).

Atunci cand se instaleaza pe o pardoseala flotanta, avantajul principal este de ordin tehnic, mocheta in dale permitand accesul facil la spatiul util de sub pardoseala flotanta. Accesul se face prin indepartarea catorva dale de mocheta din zona vizata. Daca la montajul mochetei s-a folosit adezivul corespunzator, respectiv adeziv fixator sau nu s-a folosit adeziv deloc, atunci ridicarea dalelor nu ar trebui sa ne creeze nici o problema. Daca in schimb montajul de mocheta dale s-a facut cu un adeziv permanent sau cu adeziv fixator folosit in mod necorespunzator (in mod normal mocheta dale trebuie sa se poata desprinde de stratul suport cu minim de efort), cel mai bine este sa apelati la o echipa de montatori profesionisti, pentru ca in acesta situatie neplacuta se poate strica atat mocheta dale existenta cat si pardoseala flotanta. Dupa incheierea operatiunilor, la final, se va reaseza mocheta scoasa initial, asezandu-se cu grija pe vechea pozitie.

Instalarea de mocheta in dale peste o sapa autonivelanta,o sapa de egalizare bine finisata sau peste un parchet deja existent, are de obicei la baza considerente de ordin functional: este extrem de usor sa inlocuiesti o dala de mocheta atunci cand s-a varsat pe jos o cana de cafea, nici macar nu este nevoie sa apelati la specialisti: scoateti cu grija dala de mocheta stricata si o inlocuiti fie cu o dala din rezerva ramasa de la instalarea initiala a mochetei, fie o schimbati cu o alta dala dintr-o zona mai putin vizibila.Oricum, este recomandat sa aveti o mica rezerva de mocheta pastrata tocmai pentru acest gen de situatii.

Nu trebuie neglijat nici aspectul izolarii fonice, cea mai mare parte a clientilor care aleg sa monteze mocheta in dale peste parchet o fac din cauza zgomotului foarte mare pe care il face parchetul atunci cand cineva traverseaza spre exemplu biroul, pentru a merge in alta camera, distragand atentia celorlalti colegi.

Un alt avantaj major al folosirii de mocheta in dale este acela al usurintei cu care se poate face o reimprospatare a spatiului de birouri, scolii, gradinitei sau chiar a camerei de locuit:  folositi cateva dale noi, de culori diferite care sa inlocuiasca dale de mocheta deja existente. Cu o investitie minima (1 mp de mocheta dale este alcatuit din 4 dale de mocheta 50×50 cm si de regula nu costa mai mult de 25 Euro fara TVA) puteti obtine un spatiu vesel, in mai putin de 10 minute de munca.

In general, mocheta in dale dedicata zonei de birouri sau altor spatii cu trafic intens, beneficiaza de o garantie de 10 ani acordata de producatorii respectabili (Desso, Sintelon,Burmatex, etc). Sigur, nu trebuie sa va asteptati ca mocheta sa arate ca noua dupa 10 ani de folosire, garantia acopera doar eventualele probleme de fabricatie (delaminarea, distrugerea/macinarea stratului de bitum sau PVC care constituie suportul mochetei)

Mai multe informatii despre producatorii de mocheta in dale cu care colaboram puteti gasi accesand: http://www.concept-evolution.ro/mocheta-in-dale   sau imi puteti transmite intrebarile dumneavoastra la adresa de email: sabin@pardoseli-profesionale.ro

Sper sa va fie utile aceste informatii atunci cand luati in calcul amenajarea cu mocheta a spatiului dumneavoastra,

Cu consideratie,

Sabin Stanculete

Director Comercial

 

Solicita cel mai bun pret pentru mocheta dale,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: contact@pardoseli-profesionale.ro

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.