Solicita cel mai bun pret pentru mocheta de birou,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: contact@pardoseli-profesionale.ro

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

Bun venit!

Va multumesc pentru ca ati ales blogul nostru www.concept-evolution.ro ca sursa de informare pentru amenajarea cu mocheta de birou.

Mocheta reprezinta solutia cea mai confortabila,practica si rapida pentru amenajarea pardoselilor din spatiile de birouri.

Mocheta dale sau rola folosita in birouri ofera avantajul izolarii fonice de exceptie, imbunatateste caracteristicile termice si acustice ale spatiul in care este montata si contribuie prin nenumaratele variante de design la crearea unui ambient placut, atractiv si energizant la locul de munca.

In functie de tipul stratului suport pe care este montata mocheta si de geometria spatiului, se poate opta intre varianta instalarii unei mochete in rola sau pentru mocheta in dale.

Mocheta de trafic intens, in rola, pentru birouri se poate monta atunci cand stratul suport este o alcatuit dintr-o suprafata continua si nu este necesar accesul sub pardoseala ( sapa de egalizare, mozaic, OSB, ceramica, parchet etc.).

Pentru o rezistenta sporita la trafic intens este recomandata lipirea rolelor de mocheta pe intreaga suprafata cu un adeziv profesional, permanent. Adezivii profesionali pentru mocheta evolueaza intr-un ritm foarte rapid, gasindu-se inclusiv variante pentru a remedia cea mai mare problema a adezivilor permanenenti, distrugerea stratului suport la decopertarea suprafetelor acoperite cu mocheta. Mergand in aceasta directie, anul 2014 a adus intrarea pe piata a adezivului de mocheta care permite curatarea perfecta a resturilor  de adeziv si mocheta de pe  stratul suport, produs pe care am inceput sa il folosim deja la lucrarile noastre. In acest fel, clientul face o economie semnificativa de bani in momentul in care va trebui sa schimbe mocheta cu una noua (refacerea stratului suport este o operatiune costisitoare, care consuma aproximativ 25% din bugetul unei amenjari cu pardoseli.

Mocheta de birou in dale este recomandata in general in spatiile unde exista pardoseala tehnica flotanta( pe sub care sunt trase cabluri electrice, retele de calculator, climatizare, etc.) datorita necesitatii de a avea acces rapid si facil sub pardoseala pentru diverse interventii. Din acest considerent la montarea dalelor de mocheta se foloseste un adeziv nepermanent care permite lipirea si dezlipirea comoda a dalelor de mocheta. Mocheta in dale prezinta si avantajul modularitatii, astfel ca prin folosirea catorva dale de mocheta se pot construi desene si accente noi care sa schimbe aspectul unui spatiu sau se pot inlocui zonele intens traficate.  Detalii suplimentare despre mocheta in dale puteti gasi accesand linkul urmator:  Mocheta dale – avantajele certe ale modularitatii

 

Unul dintre cei mai importanti factori de decizie in alegerea mochetei este designul original. S-a ajuns la concluzia ca  atunci cand cumparatorii aleg o mocheta noua, in primul rand decid culoarea si designul pentru mocheta care se potriveste cel mai bine spatiului de birouri sau stilul care se integreaza cel mai bine planurilor de amenajare. Astfel, folosind ultimele inovatii tehnice, producatorii de mocheta pentru birouri pot reproduce fidel pe pardoseala designul special cerut de clienti si arhitecti.

Fie ca vorbim de o mocheta de lana tesuta respectand modelul clientului(e drept ca intalnim destul de rar acest tip de mocheta instalat in spatiile de birouri, fiind in general o solutie de amenjare pentru birourile de lux), fie ca vorbim de o mocheta imprimata, putem spune ca posibilitatile de acoperire cu mocheta a unei pardoseli, au devenit prin aceste procedee tehnice inovatoare, practic nelimitate. Ultima noutate in domeniul personalizarii mochetei vine sa acopere nisa personalizarii designului pentru mocheta in dale singurul tip de mocheta care pana acum nu putea sa fie personalizat decat pentru suprafete foarte mari.

Acum, chiar si modelele standard de mocheta pentru birouri permit clientului sa isi particularizeze amenajare conform dorintelor sale, astfel ca multi producatori ofera optiunea schimbarii anumitor culori din modelul mochetei.

Mai multe informatii despre producatorii de mocheta pentru birouri cu care colaboram puteti gasi accesand http://www.concept-evolution.ro/mocheta-in-rola   si  http://www.concept-evolution.ro/mocheta-in-dale/ sau imi puteti transmite intrebarile dumneavoastra la adresa de email: sabin@pardoseli-profesionale.ro

Sper sa va fie utile aceste informatii atunci cand luati in calcul amenajarea cu mocheta a biroului dumneavoastra,

Cu consideratie,

Sabin Stanculete
Director Comercial

 

Solicita cel mai bun pret pentru mocheta de birou,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: contact@pardoseli-profesionale.ro

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.