Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli PVC trafic intens Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: contact@pardoseli-profesionale.ro

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

Pardoseli PVC trafic intens Tarkett

Va multumim ca ati ales blogul CONCEPT EVOLUTION ca sursa de informare pentru alegerea de pardoseli PVC trafic intens necesare amenjarii dumneavoastra.

Pentru amenajarea pardoselilor din spatiile cu solicitari deosebite de trafic si rezistenta la abraziune (spatii comerciale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, spatii medicale, cantine, etc)  este foarte important sa se gaseasca solutiile optime, care sa asigure exploatarea in conditii optime a pardoselii, cu o rezistenta deosebita la trafic intens, usor de curatat si intretinut de-a lungul intregii durate de viata. Se urmareste astfel obtinerea unui raport durata de viata utila – cost de intretinere cat mai eficient.

Folosirea de pardoseli PVC trafic intens reprezinta o optiune de amenajare a podelelor din spatiile cu trafic intens si extrem, deoarece corespund din punct de vedere tehnic la solicitarile specifice acestor zone.

Pardoselile PVC de trafic intens se caracterizeaza prin:

Rezistenta deosebita la trafic;  Rezistenta la abraziune si frecare; Rezistenta la curatarea cu dezinfectanti; Anumite colectii au proprietati anti-alunecare, fiind potrivite pentru zonele de scari sau alte zone unde este importanta respectarea acestui criteriu;  Produsele au aplicate tratamente inca din procesul de productie, imbunatatindu-le astfel rezistenta in timp la trafic si pastrarea proprietatilor tehnice si de design;  Produsele respecta normele de foc si de calitate, fiind astfel recomandate pentru spatiile deschise publicului;   Produsele au o rezistenta deosebita la actiunea scaunului cu rotile, ceea ce le recomanda pentru a se folosi in cladirile de birouri;   Sunt disponibile doua tipuri de pardoseli PVC de trafic intens Tarkett – omogene si eterogene, intr-o varietate foarte de mare de design, ceea ce permite ca prin montaj arhitectural, sa se creeze spatii unice, personalizate;  Pardoselile PVC pentru trafic intens eterogene, pot avea si proprietati acustice, imbunatatind calitatea sunetului din spatiile cu un nivel de zgomot crescut, oferind totodata un spor de izolare termica si confort.

Gama de pardoseli PVC de trafic intens Tarkett asigura confort si armonie indiferent de tipul spatiului, fie ca este vorba de educatie, ingrijirea batranilor, sanatate sau cladiri de birouri. Pardoselile PVC de trafic intens ofera o gama larga de tipuri de design (inclusiv cel de tip parchet, ceramica sau piatra), culori,texturi, fiind disponibile atat in rola cat si in dale, pentru a optimiza consumul in functie de forma fiecarui spatiu.

Pardoselile PVC de trafic pot asigura un confort sporit datorita suportului acustic ( in cazul colectiilor de pardoseli PVC pentru trafic eterogene cu suport acustic ), o buna rezistenta la incarcarile antistatice, sunt extreme de usor de curatat si au emisii de compusi organici volatili extreme de scazute, un aspect foarte important de avut in vedere in alegerea tipului de pardoseala si sunt reciclabile.

Mai multe detalii despre caracteristicile tehnice si tipurile de pardoseli PVC Tarkett de trafic intens pe care vi le putem oferi, va rugam sa descoperi accesand link-ul: http://www.concept-evolution.ro/pardoseli-pvc/

sau ne puteti trimite solicitarile Dvs. la adresa de e-mail: contact@pardoseli-profesionale.ro .

Va vom contacta in cel mai scurt timp, cu informatii tehnice, comerciale si mostre de produse, pentru a va ajuta in alegerea pardoselilor PVC pentru trafic potrivite nevoilor Dvs.

 

Cu consideratie,

Mihaela Blejan

Concept Evolution

 

Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: contact@pardoseli-profesionale.ro

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.