Bun venit!

Va multumim ca ati ales blogul CONCEPT EVOLUTION ca sursa de informare pentru alegerea tapetului decorativ necesar amenajarii dumneavoastra.

Amenajarea locuintelor, a birourilor manageriale, restaurantelor si hotelurilor reprezinta intotdeauna o provocare.

Alegerea materialelor potrivite pentru fiecare tip de spatiu, care sa corespunda atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic, este foarte importanta pentru obtinerea unor ambiente care sa transmita mesajul dorit de catre beneficiari, fie ca este vorba de sfera rezidentiala sau cea de contract.

Tapetul de lux este o alternativa la vopsirea clasica a peretilor cu vopsea lavabila. Tapetul de lux (textil sau vinilic) este mult mai expresiv, rafinat, deosebit, iar instalarea unui tapet de lux, asigura obtinerea unor amenajari cu stil, personalizate, cu un design exclusivist.

De ce tapet de lux?

Tapetul de lux este alegerea ideala pentru personalizarea incaperilor, caracterizandu-se prin suomptuozitate, exuberanta, stralucire, eleganta, calitate deosebita, insa in aceeasi masura, tapetul de lux nu inseamna doar glamour sau opulenta. Tapetul de lux reflecta detalii subtile, materiale fine, pretioase, calitate care impresioneaza.

 

 

 

De ce tapet de lux ASANDERUS?

ASANDERUS este printre cei mai renumiti producatori de tapet de lux, recunoscut la nivel international, fiind de altfel un trendsetter in domeniul producerii si comercializarii de tapet de lux. Tapetul de lux Asanderus imbina armonios materiale de calitate, design deosebit, culori si texturi, obtinand astfel colectii de tapet de lux, care pot satisface chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi.

Tapetul de lux ASANDERUS este tesut din fibre naturale sau in combinatii diverse, pe o paleta coloristica variata si texturi inedite, intalnim de la texturi care imita pielea intoarsa, insertii de fir metalic sau pietre semipretioase, tapiserii.

Tapetul de lux Asanderus este versatil, putand fii adaptat aproape oricarui tip de design interior, caracterizandu-se prin materiale textile stilate, placute la atingere, cu un design deosebit, care induc starea de bine si echilibru.

Tapetul de lux Asanderus este alegerea potrivita atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru cele semi-comerciale, deoarece este rezistent la trafic datorita protectiei stratului cu Teflon impotriva petelor si murdariei, este rezistent la actiunea razelor solare, este ignifugat -clasa M1, pe suport non-woven.

Colectiile de tapet de lux se disting prin rafinamentul, stilul si eleganta unor produse exclusive, fie ca este vorba de modele clasice sau moderne. Fiecare colectie de tapet de lux este unica prin design si culoare abordand stiluri si tematici diferite, gama de culorii fiind variata.

Colectiile de tapet de lux sunt exclusiviste, fiind potrivite pentru finisajul peretilor din vile, hoteluri, restaurante, muzee, teatre, resedinte private sau de protocol.

Calitatile decorative ale unui tapet de lux pot fi dublate de folosirea unui strat suport de tapet fonoabsorbant care va garanta discretia discutiilor purtate in astfel de incaperi sau o izolare fonica si o acustica spectaculoasa atunci cand vorbim de un home cinema.

 

Mai multe detalii despre caracteristicile si functiile speciale ale tapetului de lux Asanderus, veti descoperi accesand link-ul: http://www.concept-evolution.ro/tapet-textil/ sau ne puteti trimite solicitarile Dvs. la adresa de e-mail: contact@pardoseli-profesionale.ro .

Va vom contacta in cel mai scurt timp, cu informatii tehnice, comerciale si mostre de produse, pentru a va ajuta in alegerea tapetului decorativ potrivit proiectului Dvs..

 

Cu consideratie,

Mihaela Blejan

Concept Evolution