Bun venit!

Va multumim ca ati ales blogul CONCEPT EVOLUTION ca sursa de informare pentru alegerea modelului de tapet vinil necesar amenajarii dumneavoastra.

Tapetul decorativ este o modalitate de a reimprospata si personaliza designul dintr-o incapere, prin aplicarea unui tapet din vinil obtinandu-se amenajari deosebite, iesite din tiparele terne ale vopselei lavabile.

Fiecare spatiu are caracteristici proprii, de aceea pentru fiecare tip de spatiu este important sa alegem acel tip de tapet decorativ care sa se potriveasca cu destinatia incaperii, cu stilul beneficiarului si designul dorit a se obtine.

Astfel, un tapet din vinil poate fi raspunsul pentru amenajarea incaperilor, fie ca vorbim de spatii publice cu un nivel ridicat de trafic, fie ca este vorba de resedinte private. Tapetul din vinil are o serie de caracteristici tehnice care il face potrivit atat pentru restaurante, sali de evenimente, hoteluri, centre spa si de sanatate, precum si pentru zonele rezidentiale.

Principalele caracteristici ale unui tapet din vinil, care il recomanda a se folosi in aproape orice tip de spatiu sunt:

–        tapetul vinilic este lavabil, ceea ce face ca intretinerea sa fie facila, iar durata de viata utila sa fie cat mai mare, cu pastrarea nealterata a designului si a culorilor;

–        un tapet din vinil nu se decoloreaza sub actiunea razelor de soare;

–        tapetul vinilic este ignifugat, fiind astfel potrivit si pentru spatiile comerciale unde aceasta cerinta este obligatorie;

–        tapetul vinilic prezinta un strat suport si stratul vinilic cu design, ceea ce ne permite sa il decopertam cu usurinta, fara a cauza mari stricaciuni asupra peretilor, acestia ramanand pregatiti pentru aplicarea unui nou model de tapet;

–        un tapet din vinil este potrivit pentru camerele celor mici, fiind disponibile colectii special gandite pentru copii, in culori vesele si modele desprinse parca din povesti. Totodata nu trebuie sa va mai faceti griji daca cei mici coloreaza peretii, deoarece tapetul vinilic se poate spala cu usurinta, lasand astfel loc pentru noi opere de arta;

–        tapetul vinilic este disponibil intr-o paleta foarte variata de culori, texturi si design. Regasim de la stilul clasic, pana la cel romantic, retro sau modern.

 

Pentru a va ajuta in alegerea modelului de tapet din vinil potrivit pentru amenajarile Dvs. Va propunem colectiile de tapet PARATO by Cristiana Masi, Italia si VATOS, Belgia.

Fiecare colectie de tapet vinilic are un design deosebit si original, fiind disponibila in multe variante de culori si texturi, iar calitatea materialelor folosite este deosebita. Spre deosebire de un tapet vinilic obisnuit, colectiile pe care vi le propunem, au textura in relief, aspect textil, satinat sau perlat, lasand de multe ori impresia unui tapet textil.

 

Calitatile decorative ale unui tapet vinilic pot fi dublate de folosirea unui strat suport de tapet fonoabsorbant care va garanta discretia discutiilor purtate in astfel de incaperi sau o izolare fonica si o acustica spectaculoasa atunci cand vorbim de un home cinema sau camera copiilor.

 

Mai multe detalii despre caracteristicile si functiile speciale ale tapetului vinilic, veti descoperi accesand link-urile: http://www.concept-evolution.ro/tapet-vinilic/ si http://www.concept-evolution.ro/tapet-modern/ sau ne puteti trimite solicitarile Dvs. la adresa de e-mail: contact@pardoseli-profesionale.ro .

 

Va vom contacta in cel mai scurt timp, cu informatii tehnice, comerciale si mostre de produse, pentru a va ajuta in alegerea tapetului vinilic potrivit proiectului Dvs..

 

Cu consideratie,

Mihaela Blejan

Concept Evolution