Accesorii pentru trepte prin Concept Evolution

Toata gama de accesorii pentru trepte, pentru acasa ori industriale

Accesoriile pentru trepte distribuite de Concept Evolution sunt produse de STAIRRODS LTD  Marea Britanie, producator recunoscut la nivel mondial de accesorii pentru mocheta si covoare. Cu o experienta in domeniu de peste 25 de ani, StairRods este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru trepte. De-alungul timpului StairRods ainovat continuu tehnologia de fabricatie si a creat noi game de produse, diversificant finisajele si designul in permanenta, pentru a raspunde celor mai exigent client.
Fabrica StairRods este situata in Consett, Tinutul Durham, Marea Britanie, se este dotata cu ultimele tehnologii pentru prelucrarea lemnului, a alamei si a otelului, pentru aplicarea lacului protector, furnizand cele mai bune produse atat pentru sectorul privat cat si pentru cel comercial.
Fiind un producator de top de accesorii de lux, StairRods este foarte atent la calitatea materiilor prime folosite, rezultatul fiind realizarea unor produse exceptionale cu un design si finisaje deosebite.

Fiecare produs din gama de accesorii pentru trepte a fost creat de catre designerii proprii si produs la cele mai inalte standard de calitate, StairRods fiind concentrate in totalitate asupra produselor sale, garantand astfel livrarea celor mai bune produse de acest gen, de pe piata.

Produsele sunt special gandite pentru a se potrivi in orice tip de spatiu, de la resedintele private pana la hoteluri de lux, iar colectiile sunt disponibile in stilul clasic, modern, rustic.

Portofoliul de accesorii pentru trepte cuprinde:

Profile pentru fixarea mochetei si a traverselor pe trepte ce se folosesc pentru a imbiedica alunecarea si eventuale accidentari, precum si pentru a evita lipirea mochetei/ traverselor pe trepte. Profilele au un rol atat decorativ cat mai ales unul functional, deoarece asigura stabilitate mochetei sau traverselor instalate pe scari. In cazul in care exista, profilele pot fixa in acelasi timp si stratul de underlay care se monteaza sub mocheta. Aceste profile sunt disponibile in diverse variante de material, lungimi, forme, finisaje si design. Principalele tipuri de finisaje sunt: alama polisata; alama cu aspect antichizat; alama cu aspect satinat; crom; bronz; nichel satinat; aspect de plumb si negru lucios. Designul poate fi unul clasic sau modern, fiind disponibila chiar si o colectie exclusivista de accesorii pentru trepte, cu terminatie de cristale in diverse culori. Pentru cei care isi doresc un aspect rustic simplu, sunt disponibile trei tipuri de profile pentru trepte, fabricate din metal dur, care apoi sunt tratate cu un strat protector de lac pentru a preveni ruginirea metalului. Profilele pentru trepte au un design deosebit fata de alte profile de acest gen existente pe piata, obtinandu-se astfel o amenajare cu stil, deosebita si elegant.

Clipsuri decorative pentru fixarea traverselor pe trepte – au un design traditional de inspiratie Victoriana, usor stilizat si modernizat, pentru a se potrivi in aproape orice tip de spatiu. Clipsurile sunt disponibile in 7 finisaje diferite: alama polisata, alama antichizata, alama satinata, crom, satin, nichel, negru lucios.

Profile de trecere din alama cu insertii simple, cu design sau cristale. Sunt disponibile in numeroase finisaje si dimensiuni. Profilele de trecere au fost special gandite pentru a veni ca o completare la profilele pentru trepte, astfel incat amenajarile sa aiba un aspect continuu si elegant. Aceste profile se pot folosi ca imbinare intre aproape orice tipuri de pardoseli.

Protectii pentru colturi din alama cu design si forma deosebite. Aceste protectii au atat rol estetic cat si functional, protejand colturile peretilor impotriva socurilor. Sunt disponibile in 7 finisaje si 3 inaltimi.