Bariere de praf – Notrax; Gapa

Solicita cel mai bun pret pentru bariere de praf apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

Bariere de praf — atat cele pentru exterior cat si cele pentru interior, au un rol functional deosebit, principala caracteristica fiind aceea de a indeparta murdaria de pe incaltaminte, dar si estetic, daca vorbim de barierele de praf personalizate cu logo-ul companiei.

Barierele de praf sunt special gandite pentru a:

  • Indeparta murdaria si umezeala de pe incaltaminte;
  • Preveni transferul de murdarie dintr-un spatiu in altul;
  • Pastra intrarile curate si de a oferi un aspect ingrijit spatiilor de la intrare, unde traficul este mai mare decat in alte zone;
  • Reduce riscul de alunecare, pe spatii precum ceramica, marmura, pardoseala PVC, parchet, s.a, deoarece barierele de praf retin o mare cantitate din apa de pe incaltaminte;
  • Prelungi durata de viata si de a pastra un aspect placut si curat, pentru pardoseala existenta in restul spatiilor.

Pentru un efect maxim, se recomanda instalarea barierelor de praf atat la exterior ( in acest caz se pot alege in functie de spatiu: fie bariere de praf cu profile metalice, din cauciuc dur sau bariere de praf textile cu suport de cauciuc ), cat si la interior ( bariere de parf textile cu suport din cauciuc ), astfel acestea retin murdaria, umezeala, praful intr-o mai mare masura si previn murdaria pardoselilor. Studiile au aratat ca aproximativ 80% din murdarie este introdusa in spatii pe incaltamintea celor care traficheaza zonele respective, iar utilizarea barierelor de praf asigura retentia intr-o foarte mare masura a murdariei. Astfel, costurile de intretinere a pardoselilor este mai scazut, iar durata de viata utila este prelungita considerabil.

Concept Evolution va ofera o gama variata de solutii pentru alegerea barierei de praf adecvate spatiului si nevoilor Dvs., atat pentru interior cat si pentru exterior.

Pentru zonele de interior, va propunem gama de bariere de praf profesionale Notrax, confectionate din material textil sintetic cu suport din cauciuc sau 100% din cauciuc dur cu rezistenta foarte mare la trafic.

Pentru zonele de exterior, barierele de praf cu profile metalice si diferite insertii, de la Gapa sunt cea mai potrivita alegere, avand o rezistenta deosebita la traficul intens si extreme, precum si posibilitatea de a face diverse combinatii de insertii – mocheta, perii sau cauciuc. Barierele de praf Gapa se pot incastra in pardoseala sau se pot aseza pe pardoseala, avand posibilitatea de a le aplica rame pe perimetru.

NOTRAX – bariera de praf pentru interior

Toate covorasele Notrax sunt produse realizate cu resurse materiale si forta de munca de inalta calitate. Barierele de praf profesionale asigura indepartarea prafului si murdariei de pe incaltaminte, previn patrunderea in interiorul cladirilor a particulelor de praf si pietris de pe strada, asigura un aspect curat si ingrijit intrarilor si nu in ultimul rand, reduc riscul alunecarii la intrarea in diferite spatii, atunci cand talpile prafuite ale pantofilor intra in contact cu suprafata lucioasa a pardoselilor din interiorul diferitelor spatii. Utilizarea covoraselor impiedica praful sa patrunda in interior, fiind retinut la intrare. Aceasta reduce costurile aferente ingrijirii pardoselilor precum si nevoia de curatare cu agenti chimici. Toate barierele de praf  Notrax sunt supuse unor teste riguroase efectuate in laboratoare specializate, inainte de introducerea lor pe piata.

Barierele de praf Notrax sunt disponibile in diferite dimensiuni, culori si texturi, pentru anumite colectii existand posibilitatea producerii la dimensiunea dorita sau chiar a personalizarii presurilor cu logo-ul sau sloganul companiei. Barierele de praf Notrax sunt usor de instalat si intretinut in timp, iar suportul din cauciuc, le asigura stabilitate si nu aluneca indifferent de tipul suprafetei peste care este instalata.

GAPA – bariera de praf pentru exterior

Produsele Gapa au un singur scop: de a combina latura practica a oricarei bariere de praf – indepartarea murdariei, cu folosirea unor materiale de foarte buna calitate care sa asigure durabilitatea produselor sale si customizarea acestora in functie de specificul fiecarui proiect. Durabilitatea si rezistenta foarte buna la conditiile de trafic intens si extrem ale barierelor de praf Gapa sunt asigurate de imbinarea profilelor de aluminiu cu diferitele tipuri de insertii – mocheta, perii, cauciuc – care asigura o retentie optima a prafului si a murdariei. Toate produsele fabricate respecta cerintele de calitate, forma si functionalitate. Barierele de praf pentru exterior Gapa sunt realizate in functie de nevoile si dorintele clientilor, devenind astfel o garantie de curatenie si confort in zonele in care energia pozitiva poate circula liber.