Comutatoare FEDE prin Concept Evolution

O intreaga gama de comutatoare la dispozitia dumneavoastra

Frumusetea stilului clasic este sursa de inspiratie pentru comutatoarele create de FEDE.

Caracterizate prin meticulozitatea detaliilor, design deosebit, materiale de calitate precum alama si finisaje delicate, comutatoarele FEDE ofera elegant, unicitate si rafinament spatiilor in care sunt instalate.

Comutatoarele FEDE sunt lucrate manual, din alama de buna calitate sau lemn, cu insertii de pietre Swarovsky, ceramica sau alte materiale atent selecționate, rezultand astfel un produs de calitate. Comutatoarele FEDE au fost special gandite si concepute pentru a se putea combina armonios cu spoturile de iluminat FEDE.

Spoturile si comutatoarele FEDE sunt adevarate bijuterii care imbraca peretii precum pietrele pretioase, avand accente de rubin, safir sau smarald iar atentia acordata detaliilor lucrate manual asigura obtinerea unor produse unice si exclusiviste din punct de vedere estetic si practic, in perfecta armonie cu stilul clasic, retro, provensal, meditaranean, vintage sau romantic.

Comutatoarele FEDE, fie ca vorbim despre prize, intrerupatoare sau panouri de comanda, sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de design avand finisaje aurii, cromate sau cu patina antichizata, insertii pretioase de pietre Swarovsky, ceramica sau alte materiale decorative.

Fiecare colectie este disponibila in numeroase variante de finisaje – aurii, crom, aurii cu patina alba, cupru s.a.. Totodata, fiind vorba despre produse lucrate manual, posibilitatile de personalizare sunt numeroase, Fede dorind sa ofere clientilor produsele cu designul dorit, lucrate din materiale de foarte buna calitate si cu multa atentie, care sa corespunda armonios cu stilul spatiul unde se instaleaza.

FEDE, in crearea colectiilor de comutatoare a abordat stilurile variate de design, incercand sa ofere o paleta cat mai variata de produse, usor adaptabile indiferent de locatie si gustul clientilor sai. Gasim astfel de la colectii cu linii simple, clasice , pana la colectii opulente cu insertii de pietre semipretioase sau sculpturi elaborate.

Designerii FEDE se focuseaza asupra crearii unor piese puternic decorative, cu finisaje deosebite, pentru a obtine un produs exclusivist. Comutatoarele FEDE sunt adevarate piese de arta, atat din punct de vedere estetic, cat si functional, care scot in evidenta valoarea spatiului in care se regasesc si creaza un ambient cald, rafinat, diferit, care iese din tipare. Designerii si arhitectii FEDE sunt preocupati in permanenta sa dezvolte colectii noi de produse, care sa tina pasul cu tendintele in domeniul amenajarilor interioare, astfel incat in fiecare am gama de produse se innoieste cu noi colectii din ce in ce mai fascinante. Pentru cei care isi doresc un astfel de ambient, pentru cei care doresc sa obtina o amenajare exclusivista, unde fiecare detaliu conteaza si face diferenta, FEDE a creat colectiile de comutatoare si spoturi de iluminat. Produsele FEDE, atat colectiile de spoturi cat si comutatoarele, pot fi instalate atat in spatiile rezidentiale, dar si in cele comerciale si de ospitalitate, precum hoteluri, pensiuni, magazine, Sali de protocol si conferinte, Sali de spectacole s.a.

Principalele motive de a alege produsele FEDE se refera la:

  • Design – original si foarte variat;
  • Calitatea materiilor prime folosite si a prelucrarii;
  • Finisajele foarte diversificate;
  • Posibilitatea de a customiza produsele;
  • Securitatea produselor;
  • Transformarea unor obiecte banale precum comutatoarele sau spoturile, in adevarate obiecte de arta;
  • Obtinerea unor produse de lux, exclusiviste.