Covoare Agnella distribuite in Romania de Concept Evolution

Cea mai diversificata gama de covoare

AGNELA este cel mai mare producator de mocheta si covoare din Polonia, avand o productie de peste 2 milioane de mp de mocheta pe an, reprezentand peste 65% din productia nationala. Peste jumatate din productie este exportata catre Marea Britanie, SUA, UE, Europa de Est si in Orientul Apropiat.

Agnella este furnizor preferat pentru numeroase lanturi hoteliere recunoscute la nivel international, precum Starwood sau Marriott sau cazinouri renumite din Las Vegas.

Istoria fabricii Agnella incepe la mijlocul anilor ’70, cand a fost luata decizia de a se crea o noua fabrica de stat in Bialystok, pe atunci unul dintre principalele centre ale industriei textile din Polonia. In anul 1991, fabrica a fost printre primele companii privatizate din Polonia, iar in prezent este cel mai mare producator de mocheta tesuta, covoare si traverse din Polonia si printre cei mai renumiti la nivel mondial, datorita tehnicilor si tehnologiilor de ultima generatie pe care le detine, care i-au permis sa concureze cu ceilalti producatori internationali. Agnella acorda o mare atentie tehnologiilor de productie, precum si calitatii materiilor prime folosite. Calitatea este principal procupare a fabricii, de aceea incearca sa le ofere clientilor produse la standarde inalte de calitate din lana, fibre sintetice sau combinatii intre acestea. Calitatea deosebita a produselor este confirmata de certificatele de calitate si conformitate pe care toate colectiile le detin.

Portofoliul de produse cuprinde: mocheta tesuta, covoare si traverse, fiind disponibile intr-o paleta foarte variata de culori si modele. Designerii Agnella se asigura ca modelele si culorile folosite sunt in tendintele amenajarilor interioare, iar oferta se diversifica in mod continuu, pentru a raspunde solicitarilor si celor mai pretentiosi client.

Covoarele produse de Agnella sunt adecvate pentru diverse tipuri de incaperi, atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru cele publice ( hoteluri si pensiuni, Sali de conferinta, teatre si Sali de spectacole, cinematografe, s.a. ). Modelele oferite sunt modern, clasice, expresive, cu motive traditionale sau orientale, iar gama de culori este foarte variata. Covoarele Agnella se produc din lana 100%, fire sintetice ( polyamida ) sau combinatii intre fire naturale si fire sintetice, pe diverse dimensiuni si forme ( dreptunghiulare, ovale, rotunde ). Designerii Agnella creaza si dezvolta noi colectii de covoare, in fiecare an portofoliul imbogatindu-se cu noi modele. Sunt disponibile de asemenea modele de covoare special create pentru camerele celor mici, din materiale de cea mai buna calitate.

Deoarece podeaua reprezinta un spatiu intins care atrage atentia tuturor, este foarte important finisajul folosit pentru imbracarea si decorarea acestora. Covoarele reprezinta un finisaj cu puternic efect decorativ atat datorita designului cat si a formei, usor de instalat si intretinut, care protejeaza suprafata suport. Gama de produse, design si culori a producatorului Agnella este foarte variata, oferind solutii pentru amenajarea oricarui tip de spatiu, indiferent de destinatie sau stil de amenajare.

Pentru o mai buna fixare a covoarelor asezate peste suprafete alunecoase, pentru a evita deplasarea acestora , impiedicarea sau eventuale accidentari, va recomandam underlayul fixator anti-alunecare pentru covoare, Foxi Underlay. Pentru detalii suplimentare, va invitam sa accesati sectiunea Underlay.