Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC  Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

Va multumim ca ati ales blogul nostru ca sursa de informare pentru alegerea unui covor PVC Tarkett necesar amenjarii dumneavoastra.

In domeniul medical sau in spatiile de birouri, fie ca vorbim de  laboratoare, policlinici, cabinete medicale sau birouri in cladiri moderne, solutiile pentru amenajarea de pardoseli ( covor PVC Tarkett sau linoleum Tarkett) trebuie sa raspunda la numeroase cerinte.

Sanatatea, igiena, usurinta in intretinere, durabilitatea sunt prioritati, iar pardoselile din PVC (covor PVC) sau linoleum Tarkett  trebuie sa garanteze  o serie de calitati tehnice si sa creeze un mediu atractiv, in care utilizatorii isi pot desfasura activitatea cotidiana confortabil si usor.

Pardoselile PVC Tarkett sunt pretabile pentru toate  tipurile de spatii medicale si reprezinta solutia optima de acoperire a pardoselilor. Prin calitatile pe care le au, datorita tratamentelor aplicate inca din procesul de fabricatie, respecta normele impuse de igiena, rezistenta la trafic si rezistenta la curatarea cu dezinfectanti puternici.

In alegerea unui covor PVC Tarkett,  trebuie sa se urmareasca ca acesta sa raspunda satisfacator la urmatoarele criterii:

Sa aiba aplicate tratamente antibacteriene, antimucegai si fungicide. Sanatatea colectivului medical, al bolnavilor, al vizitatorilor si igiena din spitale sunt extrem de importante. De aceea, instalarea unei pardoseli Tarkett pentru spitale, care sa aiba aplicate cele mai performante tratamente impotriva dezvoltarii de bacterii, mucegai sau fungi, este primul pas in alegerea pardoselilor PVC;

Sa aiba o rezistenta deosebita la trafic, in functie de zona unde se vor instala – birouri, spatii comerciale, coridoare, saloane, laboratoare, sali de operatie, sali de masa.

Fiecare astfel de spatiu prezinta anumite cerinte specifice, de aceea alegerea pardoselii PVC trebuie sa fie in concordant cu specificitatea fiecarei zone unde se va instala, pentru a ne asigura de un raport durata de viata utila – costuri de intretinere – costuri de instalare, optim;

Sa fie usor de intretinut in timp si cu costuri cat mai scazute. Instalarea unei pardoseli Tarkett , de cea mai buna calitate, care are aplicate tratamente specifice si o rezistenta ridicata la trafic, ne va asigura ca pardoseala  va fi usor de intretinut, cu cele mai scazute costuri, eventual fara cheltuieli ulterioare de repolisare sau improspatare. Cel mai important, ne va asigura ca produsul ales va avea o durata de viata utila foarte lunga, fara sa isi piarda caracteristicile tehnice sau de design;

Sa aiba un aspect placut, vesel, care sa transmita optimism. Paleta de culori disponibila pentru  pardoseli Tarkett (covor PVC) este extreme de variata, fiind disponibile tonurile calde de crem, bej, galben; clasicele nuante de gri, sau culori indraznete pentru accente; cu un design uni, de tip sare si piper sau marmorat. Astfel, se pot obtine pardoseli Tarkett  cu personalitate, vesele, care nu au doar rol functional ci si unul de design si de a improspata si inviora incaperile. Apelandu-se la serviciile de montaj profesioniste, posibilitatile de design sunt nenumarate!

 

Mai multe detalii despre caracteristicile tehnice si tipurile de covor PVC Tarkett  pe care vi le putem oferi, va rugam sa descoperi accesand link-ul: http://www.concept-evolution.ro/pardoseli-pvc/ sau ne puteti trimite solicitarile Dvs. la adresa de e-mail: [email protected] . Va vom contacta in cel mai scurt timp, cu informatii tehnice, comerciale si mostre de produse, pentru a va ajuta in alegerea pardoselilor potrivite.

Cu consideratie,

Mihaela Blejan

Concept Evolution

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC  trafic intens Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

Concept Evolution – Pardoseli PVC, Linoleum, Mocheta dale – Tarkett, Desso, Burmatex, Sintelon