Deck

FLOOVER este o companie tanara, a carei istorie incepe sa se contureze in anul 2006 si care a venit pe piata pardoselilor cu un produs nou si innovator – pardoseala rigida multi-stratificata cu strat final de design din vinil cu sistem click. Mai tarziu au imbunatatit acest produs, incorporand designuri nelimitate impermeabile.

Floover urmareste sa dezvolte in permanenta produse exceptionale si inovative, folosing ultimele tehnologii si tendinte de design, care sa imbunatateasca calitatea vietii. Produsele Floover se caracterizeaza cu precadere prin inovare si imaginatie, situandu-le pe un segment aparte pe piata pardoselilor profesionale. Desi este o companie tanara, Floover este un nume recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale, exceptionale din punct de vedere calitativ si functional.

Productia Floover se desfasoara aproape in totalitate in fabrica din Elvetia, produsele astfel obtinute fiind riguros testate si verificate pentru a corespunde normelor europene si elvetiene de calitate si conformitate. Certificarile obtinute reprezinta garantia unor produse sigure, durabile si deosebite atat estetic cat si tehnic.

Floover produce atat pentru zona rezidentiala cat si pentru cea comerciala ( centre comerciale, restaurant, sali de sport, spitale, bucatarii si bai etc.. ), unde cerintele de trafic si rezistenta sunt mai ridicate, folosing intotdeauna tehnologii noi si solutii creative pentru a fii in pas cu tendintele si solicitarile pietei. Toate produsele sunt usor de instalat si sunt special create pentru a avea o durata de viata utila indelungata. Fabrica pune la dispozitie si toate accesoriile necesare instalarii pardoselilor Floover.

Toate colectiile Floover sunt produse cu sistemul de prindere click, pe diferite tipuri de suport precum traditionalul HDF si un strat protector impermeabil. Totusi, stratul de uzura, cu design, se poate produce si livra ca atare, fara stratul suport, pentru a se monta cu lipire.

Deck-ul este o pardoseala speciala pentru exterior, cu rezistenta ridicata la conditiile meteo diverse. Floover a  creat o colectie speciala de pardoseli deck pentru exterior, cu finisaj din PVC tesut intr-o varietate atractiva de culori si design. Deck-ul Floover ajuta la obtinerea unei amenajari moderne, exclusiviste. Colectia de pardoseli deck au fost special gandita pentru a se instala la exterior, fiind usor de intretinut si curatat, rezistenta la apa, caldura si razele UV.

Principalele caracteristici ale pardoselilor deck Floover sunt:

  • Usor de instalat
  • 100% rezistent la apa
  • Rezistenta ridicata la fluctuatia de temperaturi si raze UV
  • Sunt disponibile doua dimensiuni
  • Design exclusivist din vinyl tesut.