Linoleum Tarkett

Solicita cel mai bun pret pentru linoleum Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

Liderul mondial in producerea de pardoseli inovative si sustenabile din PVC si linoleum, Tarkett are ca principalul obiectiv sa dezvolte produse care sa imbunatateasca calitatea vietii, cu respectarea celor mai exigente criterii de performanta, cost, durabilitate, intretinere in timp si design.

Urmarind aspecte de ordin functional, senzorial si ecologic, Tarkett reuseste sa obtina o pardoseala 100% naturala (linoleum Tarkett) de cea mai buna calitate, cu rezistenta ridicata la conditiile de trafic intens. Linoleumul Tarkett este cu adevarat o pardoseala “eco-friendly”, iar certificarile ISO 9001 si 14001 confirma acest lucru.

Folosindu-se tehnologii de fabricatie inovative si tratamente de suprafata, se obtine o pardoseala naturala, usor de intretinut, cu rezistenta ridicata la trafic si foarte durabila.

Colectiile de linoleum Tarkett, atat cele compacte cat si cele acustice, pot satisface cele mai ridicate solicitari estetice, functionale, de cost si durabilitate.

Tratamentul XF aplicat colectiilor de linoleum este cel mai revolutionar in domeniu, iar linoleumul produs prezinta performante ridicate si o foarte buna rezistenta la curatare si intretinere, abraziune si chimicale. Astfel, la nivelul costurilor, linoleumul Tarkett cu tratamentul XF, pe termen lung, are un raport cost/ciclu de viata mai bun decat alte tipuri de linoleum disponibile pe piata fara tratamente aplicate.

Linoleumul Tarkett XF are un design versatil, iar paleta de culori cuprinde 88 de nuante vibrante si dinamice, care asigura premisele crearii oricarui tip de ambient.

Atenti nu doar la aspect si culori, designerii si arhitectii Tarkett au realizat o colectie speciala de linoleum, cu proprietati fonoabsorbante.

Colectia Silencio XF are un indice de absorbtie a sunetului de 18 dB si reprezinta alegerea perfecta atunci cand se doreste imbunatatirea sunetului si absorbtia zgomotului din zonele cu trafic ridicat datorita stratului suport din spuma de poliuretan, oferind in acelasi timp toate calitatile tehnice specifice unui linoleum cu tratament de protectie XF.

Rezumand, principalele caracteristici ale gamei Linoleum XF produsa de Tarkett, sunt urmatoarele:

  • Produs 100% natural;
  • Aspect decorativ placut si cald;
  • Gama foarte mare de culori;
  • Tratamentul superior XF aplicat, asigura o suprafata protejata, adecvata si spatiilor cu trafic extrem;
  • Excelenta rezistenta la abraziune, pete si chimicale;
  • Curatare si intretinere usoara, fara repolisare pe intreaga durata de viata;
  • Costuri de intretinere minime.

Colectiile de linoleum XF au design diversificat, cu aspect de marmura, aspect linear sau uni, iar culorile sunt puternice si indraznete, permitand astfel obtinerea unor incaperi cu personalitate, care ies din tipar.

Un alt avantaj al colectiilor Tarkett XF il reprezinta disponibilitatea produselor (din colectiile selectionate), in mai multe variante de grosime de 2; 2,5 sau 3,8 mm. Colectiile de linoleum sunt gandite in asa maniera incat pot fi combinate intre ele, pentru obtinerea unui design atipic.

Fiind un material 100% natural si usor casant, in cazul montajelor de linoleum se recomanda o atentie deosebita la manipulare, depozitare si instalare.

Echipele de montaj Concept Evolution sunt instruite pentru montajul acestui material, iar experienta acumulata de-a lungul timpului va asigura obtinerea celor mai bune rezultate.

Solicita cel mai bun pret pentru linoleum Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.