Mocheta dale –  Desso, Sintelon, Burmatex, TecSOM – o solutie viabila pentru spatiile modulare

Solicita cel mai bun pret pentru mocheta dale,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

Fie ca vorbim de mocheta dale Tarkett Sintelon (cu suport din PVC), mocheta in dale Desso (cu suport textil, bitum ori PVC) sau mocheta din fibre compactate BURMATEX (cu suport din bitum), principalele avantaje  ale  acestui tip de finisaj sunt:

– acces facil la pardoseala tehnica, acolo unde este cazul,
– permite schimbarea foarte rapida a zonelor uzate, cu costuri minime (fara sa fie nevoie sa se schimbe pardoseala din intreaga camera);
– izolare fonica si termica foarte buna;
– posibilitati de design nelimitate;
– permite schimbarea aspectului unei camere cu costuri minime, prin adaugarea de accente de culoare.

Destinatia principala pentru acest tip de mocheta este zona de birouri, insa poate fi folosita cu succes si in restaurante sau cladiri publice, scoli si gradinite, acolo unde sunt solicitari ridicate privind rezistenta la trafic intens si aspect estetic deosebit.

Mocheta dale Desso – Olanda

 

Importanta alegerii unei mochete Desso in diverse zone de utilizare:

Birouri: – Mocheta dale Desso este gandita in asa fel incat sa ofere maximul de confort pentru cei ce lucreaza in spatiile de birouri. Culori placute, calitate deosebita a texturilor, rezistenta sporita la trafic intens, izolarea fonica, usurinta in intretinere, modularitatea, retinerea prafului (Desso Airmaster) –  toate acestea  contribuie la realizarea unui spatiu de birouri placut, util si reconfortant.

Sanatate: – Mocheta dale Desso reduce nivelul de praf fin din aerul pe care il respiram in spatiile interioare, ajutand astfel la scaderea riscului de producere a alergiilor, imbunatateste nivelul de izolare fonica in incaperi, creste confortul si nivelul de siguranta.

Educatie – Desso furnizeaza o gama inovativa de mocheta dale care ajuta la imbunatatirea ambientului si contribuie la crearea unei atmosfere placute in salile de clasa, zone de studiu, laboratoare de informatica, biblioteci si alte cladiri din sectorul educational.

 

BURMATEX – Marea Britanie

Burmatex este unul dintre cei mai importanti producatori de mocheta dale, axandu-se pe design-ul si crearea de produse inovative pentru a intruni nevoile arhitectilor, specialistilor si antreprenorilor din domeniile publice: cladiri de birouri, hoteluri, spatii comerciale, restaurante si cafenele.

Semnatura distinctiva a produselor Burmatex este designul deosebit in culori indraznete si texturi inovative pe care le puteti regasi exclusiv in portofoliul Burmatex. Pentru comenzi speciale, mocheta dale Burmatex se poate produce si in dimensiuni atipice.

 

 

Sintelon – Tarkett

Brandul Sintelon apartine grupului Tarkett (cel mai mare producator de pardoseli la nivel mondial) si este specializat in productia de mocheta rola si mocheta dale cu suport de PVC.

Mocheta dale cu suport PVC are ca avantaje majore rezistenta crescuta la trafic (in comparatie cu mocheta pe suport din bitum), o calitate exceptionala a imbinarilor si usurinta cu care se pot inlatura atunci cand este nevoie sa fie inlocuite sau sa se acceseze spatiul tehnic de sub pardoseala.

Mocheta dale cu suport PVC de la Sintelon este recomandarea noastra pentru cei care detin in propietate spatii de birouri si pentru cei care acceseaza foarte des spatiile tehnice de sub pardoseala flotanta.

 

TecSOM – Franta

Fabrica 100% franceza, fondata in 1881 (primul producător de pardoseli textile în Franta), TecSOM a mostenit experienta si know-how-ul unic al tehnicilor SOMMER. Compania este caracterizata prin mult profesionalism si integritate in afaceri, iar angajamentul sau este pentru lucrul bine facut, produse de calitate si designuri originale si meticuloase.

Produsele TecSOM corespund celor mai inalte standarde de calitate, bucurandu-se de trei certificari AFAQ: ISO 9001 / ISO 14 001 / OHSAS 18001.

Datorita vastei sale experiente si a capacitatii mari de productie, fabrica TecSOM ofera pardoseli textile de o calitate inegalabila, in 64 de tari.

Mocheta dale TecSOM este gandita într-un mod care sa corespunda cel mai bine nevoilor creative ale utilizatorilor.  Colectiilede mocheta dale sunt separate in modele solide, atemporale, simple si elegante, sau colorate, moderne si vibrante. Pe langa caracteristicile estetice importante, mocheta permite instalarea pardoselilor textile in zone cu trafic ridicat, oferind un aer elegant si rafinat spatiilor ocupate, la un pret foarte competitiv.

 

Solicita cel mai bun pret pentru mocheta dale,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.