Solicita cel mai bun pret pentru mocheta hotel,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

Bun venit!

Va multumim pentru ca ati ales site-ul www.concept-evolution.ro ca sursa de informare pentru amenajarea dumneavoastra cu mocheta pentru hotel

Mocheta hotel: amenajarea cu mocheta a spatiilor de cazare sau a restaurantelor este una foarte solicitanta deoarece de calitatea rezultatului obtinut   poate depinde si succesul pe viitor al unor astfel de spatii. Este foarte important sa se obtina o amenajare echilibrata, cu un design deosebit care sa insufle starea de confort, liniste si relaxare de care fiecare dintre cei care folosesc serviciile unui hotel are nevoie.

MOCHETA HOTEL – personalizata                              MOCHETA HOTEL – standard

Alegerea unei game de mocheta pentru hotel, potrivite fiecarui tip de spatiu, are un rol deosebit in obtinerea unei amenajari la standardele dorite de calitate si confort.

Este cunoscut faptul ca mocheta pentru hotel, fiind folosita in spatii publice, trebuie sa respecte criterii foarte stricte privind:

Rezistenta ridicata la traficul intens si extrem. De aceea producatorii de mocheta pentru hotel, au creat numeroase colectii, cu diferite grade de rezistenta la trafic, in functie de zona unde se va monta. Astfel, pentru zona de receptie, holuri, restaurante sau salile de conferinte, se recomanda a se folosi o mocheta pentru hotel cu o rezistenta superioara la trafic, deoarece aceste zone sunt printre cele mai intens circulate.

Mocheta pentru hotel este obligatoriu sa fie ignifugata, standardele de foc fiind foarte stricte pentru produsele destinate spatiilor deschise publicului.

Mocheta pentru hotel trebuie sa fie confortabila, placuta la calcare. In functie de standardul hotelului si numarul de stele, mocheta trebuie sa corespunda unor standarde inalte de calitate si confort. Mocheta pentru hotel este disponibila in mai multe variante de grosime si densitate, care pe langa rezistenta ridicata la trafic, asigura si un confort sporit. Pentru a spori confortul, in toate zonele sau doar pe cele destinate camerelor, se poate folosi suportul underlay pentru mocheta, acesta avand totodata si rol de izolator termic si fonic.

Mocheta pentru hotel trebuie sa fie practica si usor de intretinut. De aceea se recomanda sa se alegaga mocheta pentru hotel din materiale de cea mai buna calitate, precum combinatii de lana si poliamida, sau poliamida, care se pot intretine usor, care nu se decoloreaza sau deterioreaza in timp datorita traficarii sau a produselor de curatenie folosite. Totodata, pentru asigurarea unei durate de viata utile cat mai indelungata, se recomanda intretinerea mochetei de hotel, cu respectarea recomandarilor producatorilor.

Mocheta pentru hotel trebuie sa aiba un design deosebit si armonios, specific spatiilor hoteliere, care sa respecte si sa imbine armonios celelalte elemente de design folosite.

Concept Evolution va propune o gama extrem de versatila si diversificata, fie ca vorbim despre mocheta hotel tesuta, din 80% lana si 20% poliamida, mocheta hotel rola, din poliamida cu design standard sau cea cu design personalizat ( mocheta hotel imprimata, din poliamida ). Paleta de culori si design este practic nelimitata, producatorii precum Agnella – Polonia, Pietro Radici – Italia, M2Carpets – Germania, Object Carpet – Germania, Fletco Carpets – Danemarca, cautand in permanenta sa dezvolte noi produse, texturi, modele, care sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

Totodata, pentru un design complet, va propunem sa descoperiti si colectiile de tapet decorativ vinilic sau textil cu design clasic ori modern : http://www.concept-evolution.ro/tapet-textil/ ; http://www.concept-evolution.ro/tapet-vinilic/ ; http://www.concept-evolution.ro/tapet-contemporan/ ; http://www.concept-evolution.ro/tapet-modern/.

Pentru mai multe detalii despre mocheta pentru hotel, va invitam sa accesati link-ul: http://www.concept-evolution.ro/mocheta-in-rola/ sau ne puteti trimite solicitarile Dvs. la adresa de e-mail: [email protected] .

Va vom contacta in cel mai scurt timp, cu informatii tehnice, comerciale si mostre de produse, pentru a va ajuta in alegerea mochetei pentru hotel potrivita proiectului Dvs..

 

Cu consideratie,

Mihaela Blejan

Concept Evolution

 

Solicita cel mai bun pret pentru mocheta hotel,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.