Mocheta rola

Solicita cel mai bun pret pentru mocheta rola,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]
Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.
Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

Mocheta rola reprezinta cea mai intalnita varianta de pardoseli textile. Domeniile de utilizare sunt dintre cele mai diverse, de la mocheta rezidentiala, la mocheta pentru hoteluri si cea pentru birouri.

Avantajele mochetei in rola sunt urmatoarele:

– montajul se face cu minim de imbinari;
– gama practic nelimitata de culori si modele;
– costuri reduse de intretinere pentru mocheta in rola;
– permite montarea unui strat suport tip underlay pentru cresterea confortului;
– rezistenta la trafic sau confort sporit in functie de specificul spatiului in care se instaleaza mocheta;
– gama foarte variata de texturi si inaltimi ale mochetei;
– confort termic si fonic crescut.

Datorita acestor calitati, mocheta in rola este una dintre primele variante luate in discutie atunci cand vine vorba de acoperirea unei pardoseli. In functie de tehnologia de productie, mocheta in rola poate fi tesuta, tufted, personalizata, compacta, iar din punctul de vedere al materialelor din care este fabricate, mocheta in rola poate fii din lana 100%, polyamida, polypropilena sau combinatii intre lana si polyamida. 

Mocheta tesuta, datorita calitatilor sale, poate fi instalata in spatii cu cerinte speciale de trafic precum: cladiri de birouri, restaurant, sali de evenimente sau hoteluri. Deoarece mocheta tesuta este un produs premium printre acoperitorile textile de pardoseala, este solutia preferata pentru amenajarile cu pretentii. Astfel, hotelurile de 4 si 5 stele aleg in mod obligatoriu o  mocheta tesuta de lana, iar in spatiile de birouri exclusiviste se poate folosi o mocheta tesuta compacta.

Mocheta tufted –  este mocheta obtinuta prin procedeul clasic de productie, presupunand crosetarea firului de mocheta pe un suport textil. Este varianta de productie care optimizeaza cel mai bine costurile fara sa faca insa rabat la calitate, indiferent de textura mochetei ( buclata, fir taiat, fir rasucit si termofixat). Acest procedeu de fabricatie permite o flexibilitate sporita si in ceea ce priveste designul, de aceea este o solutie adoptata de aproape toate fabricile de mocheta.

Mocheta rola personalizata  Pe masura ce pardoselile au devenit mai mult decat o suprafata cu simplul rol de a fi calcata in picioare, ideea creerii unor mochete personalizate a devenit din ce in ce mai familiara. Astfel, folosind ultimele inovatii tehnice, producatorii de mocheta pot reproduce fidel pe pardoseala designul special cerut de clienti si arhitecti. Fie ca vorbim de o mocheta in rola de lana tesuta respectand modelul clientului, fie ca vorbim de o mocheta imprimata, putem spune ca posibilitatile de acoperire cu mocheta a unei pardoseli, au devenit prin aceste procedee tehnice inovatoare, practic nelimitate. Chiar si modelele standard permit clientului sa isi particularizeze amenajare conform dorintelor sale, astfel ca multi producatori ofera optiunea schimbarii anumitor culori din modelul mochetei.

Mocheta rola compacta  este de departe mocheta cu cea mai mare rezistenta la trafic. Acesta rezistenta la trafic este data de procedeul de fabricatie care consta in compactare fibrelor de mocheta impreuna cu un adeziv special, rezultand astfel un produs omogen si compact. Plecand de la acest tip de mocheta, in ultimi ani producatorii au reusit sa adauge un plus de valoare din punct de vedere estetic acestor produse, prin crearea unor modele sau texturi speciale derivate din acest procedeu de fabricatie. Mocheta in rola compacta reprezinta o solutie viabila pentru spatiile cu trafic extraordinar de intens (spatii comerciale, birouri, cladiri administrative, scoli, gradinite, sali pentru activitati sportive) si datorita costurilor reduse. 

Din portofoliul de produse al Concept Evolution fac parte colectii de mocheta rola produse de fabrici de renume mondial: Pietro Radici (Sit-In), Desso, Westex, Agnella , Ryalux, TecSOM.

PIETRO RADICI – producator de renume in Italia si la nivel international, Pietro Radici este recunoscut atat pentru colectiile de mocheta in rola tesuta wilton, wilton-jacquard cat si tufted, pe texturi diverse precum velurul, fries, Saxony, bucla, din fire naturale 100% sau sintetice.

Pietro Radici acorda o importanta deosebita oricarui tip de proiect, fie ca este vorba de proiectele mici rezidentiale, fie de cele mari de tip contract, incercand sa raspunda clientilor cu produse adaptate nevoilor si la standardul de calitate dorit. Un alt punct forte al producatorului Pietro Radici il constituie posibilitatea de a produce mocheta rola printata si astfel poate recrea orice design dorit de clienti.

AGNELLA – detine cea mai mare si mai moderna fabrica de productie a covoarelor si mochetei tesute din Polonia, fiind totodata un producator recunoscut international, pentru produsele sale de foarte buna calitate si design deosebit.

Ofera o gama foarte variata de mocheta in rola, de calitate superioara, destinate spatiilor cu solicitari ridicate de trafic, precum hotelurile de 4* si 5*. Mocheta este realizata atat din materiale 100% naturale – lana, cat si din materiale sintetice sau combinatii intre acestea ( 80% lana – 20% fir sintetic ), de o calitate foarte buna, astfel incat produsul final sa corespunda celor mai inalte standard si cerinte din domeniu. Tehnologia folosita in prelucrarea materiei prime, precum si in teserea mochetei, asigura obtinerea unor produse durabile si confortabile iin acelasi timp. Calitatea produselor oferite de Agnella este confirmata de numeroasele certificate de calitate pe care aceasta le detine, in conformitate cu standardele internationale. Totodata, produsele Agnella au design original, fabrica putand crea sau reproduce orice model dorit de beneficiarii finali, intr-o paleta foarte variata de culori. Sunt disponibile peste 400 de modele standard, moderne si in trend cu noile tendinte in domeniu, din care clientii isi pot alege sau isi pot crea propriul design.

Mocheta rola Agnella, este disponibila in mai multe variante de grosime si densitate, adaptate in functie de specificul fiecarui spatiu.

RYALUX – este un brandul premium  recunoscut pe plan international pentru mochetele de inalta calitate pe care le fabrica, pentru proiecte de amenajari interioare de lux.

Ryalux se diferentiaza de produsele concurentei standardul ridicat de calitate, fiind de un real succes pe o piata extrem de competitiva. Un domeniu in care Ryalux exceleaza este acela al culorilor. Si-au castigat pozitia de lideri pe piata prin cele peste 1000 de nuante diferite ale mochetelor pe care le prezinta. Pentru obtinerea unor culori rezistente sunt folosite cele mai bune fire de lana si se supravegheaza atent procesul de vopsire. Ryalux se bucura de colaborarea exclusiva cu Annabel Alton, unul dintre specialistii Europei in materie de trenduri in culoare. Rezultatul este inegalabil si satisface toate cerintele, de la pasteluri si culori naturale pana la tonuri vibrante si extravagante. In plus, Ryalux ofera clientilor serviciul special de vopsire prin care orice culoare de mocheta poate fi creeata pe baza de comanda. Este necesara doar o mostra a culorii dorite, sub orice forma (tesatura, tapet, vopsea, etc). Gama de produse Ryalux cuprinde colectii destinate spatiilor rezidentiale, precum si celor cu solicitari speciale de trafic, caracterizate printr-o varietate mare de culori, texturi si grosimi.

Colectiile Ryalux pot fi folosite cu succes in spatii precum: hoteluri, birouri si sali de conferinta; spatii rezidentiale; vase de croaziera si iahturi. Colectiile Contract, destinate spatiilor cu solicitari de trafic ridicate, sunt produse din combinatia 80% lana-20% nylon, au proprietati antistatice, sunt ignifugate, usor de curatat, prezinta o densitate foarte mare, avand o greutate cuprinsa intre 4700-5000 g/mp.

Colectiile Rezidentiale, sunt produse din lana 100% sau din combinatia 80 lana/20 nylon, sunt disponibile in variant tunsa sau buclata, intr-o paleta foarte variata de culori, avand inaltimi si densitati diferite in functie de colectie.

Principalele beneficii ale  gamei de mocheta rola Ryalux sunt urmatoarele:

  • Sunt disponibile in mai multe latimi: 1; 3,66; 4; 4,57 si 5 m;
  • Sunt fabricate din 2 sau 3 fire rasucite, ceea ce ii ofera o rezistenta mai buna la trafic si curatare;
  • Este potrivita pentru toate spatiile rezidentiale si majoritatea celor de contract;
  • Toate produsele sunt tratate impotriva moliilor si acarienilor;
  • La cerere, pentru cantitati mai mari de 80 mp, se poate produse orice culoare;
  • Se regasesc intro varietate foarte mare de culori, texturi si inaltimi;
  • Se curata cu usurinta, folosindu-se produsele destinate pardoselilor;
  • Este disponibila in varianta de mocheta tunsa sau buclata;
  • Toate produsele sunt ignifugate si prezinta proprietati antistatice.

TecSOM – Franta

Fabrică 100% franceză, fondata in 1881 (primul producător de pardoseli textile în Franța), TecSOM a moștenit experiența și know-how-ul unic al tehnicilor SOMMER. Compania este caracterizata prin mult profesionalism și integritate în afaceri, iar angajamentul sau este pentru lucrul bine făcut, produse de calitate si designuri originale și meticuloase.

Produsele TecSOM corespund celor mai inalte standarde de calitate, bucurandu-se de trei certificari AFAQ: ISO 9001 / ISO 14 001 / OHSAS 18001.

Datorită vastei sale experiențe si a capacitatii mari de productie, fabrica TecSOM oferă pardoseli textile de o calitate inegalabila, in 64 de tari.

Mocheta in rola TecSOM cuprinde produse cu rezistență excepțională, ideale pentru zone cu trafic intens. Cu o paleta largă de modele, gama TAPISOM propune o multitudine de idei originale și creative pentru a se potrivi tuturor nevoilor utilizatorilor. Cu această colecție, spațiile cu traficul cel mai dens găsesc o soluție formidabilă pentru a combina economia, durabilitatea și designul.

 

Solicita cel mai bun pret pentru mocheta rola,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]
Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.
Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.