Parchet triplustratificat Tarkett

Cere oferta de pret apeland 0744.18.18.18 ( L-V intre 9.00 si 18.00) sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution, importator si distribuitor autorizat Tarkett in Romania

 Prin gama sa de parchet TARKETT ofera clientilor sai produse variate si inovative, pentru fabricarea carora foloseste materii prime de cea mai buna calitate, asigurand confortul celor care aleg parchet triplustratificat sau parchet laminat Tarkett.

Calitatea gamei de parchet triplustratificat Tarkett este sustinuta de 4 piloni esentiali: inovare, productie, atentia catre client si instalare. Inca de la alegerea materiei prime Tarkett impune standarde inalte, utilizeaza lemn de origine controlata, prelucreaza resursele de lemn existente cu utilaje moderne si lucratori experimentati, foloseste adezivi si lacuri fara solvent.

Pardoseala reprezinta elemental central al fiecarei incaperi, de aceea prin colectiile sale de parchet triplustratificat, Tarkett, incearca sa identifice si sa raspunda cerintelor clientilor, oferind solutii adaptate la nevoile individuale, cu respectarea celor mai inalte standarde de calitate.

Producatorul Tarkett porneste de la premisa ca fiecare locuinta/ birou/ cladire, este diferita, la fel si pardoseala. Cerintele difera de la o locatie la alta, atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.

Portofoliul gamei de parchet Tarkett contine o gama variata din punct de vedere al designului, esentei de lemn folosita si a caracteristicilor tehnice, din care il puteti alege pe cel potrivit stilului, personalitatii si solicitarilor de trafic.

Tarkett va ofera colectii de parchet dublu si triplu stratificat ori parchet laminat. Placile de au dimensiuni diferite, iar unele colectii sunt disponibile cu dimensiuni atipice, oferind posibilitatea unor montaje deosebite.

Parchetul este fabricat din diferite esente de lemn, producatorul acordand o atentie deosebita procurarii de materii prime de cea mai buna calitate. Fiecare copac are propriul caracter si personalitate, sructura, duritate si culori unice, toate aceste elemente regasindu-se in produsul finit.

Pentru cei care isi doresc pardoseli speciale, unice, autentice si naturale, pardoselile din lemn sunt solutia perfecta. Structura si iregularitatile specifice fiecarei esente de lemn, reprezinta premisele necesare obtinerii unei pardoseli de lemn confortabila, calda si unica.

Esentele folosite de catre Tarkett pentru gama sa de parchet stratificat sunt: fagul, stejarul, frasinul, stejarul rosu, merbau, mahon african, jatoba, msasa, salcam, wenge, kempas, nuc. Lacul care se aplica peste esenta de lemn, este disponibil intr-o varietate foarte mare de nuante, astfel incat produsel final este unul deosebit. Pentru cei care isi doresc produse exclusiviste, Tarkett a creat colectia Vintage, disponibila in culori indraznete si in variante de design nonconformist.

Fie ca alegeti stilul rustic, traditional sau contemporan, colectiile Tarkett va ofera varietate, stiluri si texturi ale suprafetelor, venind astfel in intampinarea nevoilor Dvs.

Din dorinta de a inova si de a le asigura clientilor sai produse de cea mai buna calitate, Tarkett a dezvoltat un lichid hidrofob special si un echipament de ultima generatie pentru a proteja cea mai sensibila parte a parchetului montat – imbinarile dintre placi. Lichidul hidrofob ofera o protectie a placilor pe latura scurta, impotriva celor mai comune lichide varsate – apa, ceai, lapte, cafa, vin, suc.

Inainte de a lua decizia finala, va invitam sa ne contactati pentru a explora impreuna colectiile de parchet stratificat Tarkett.

 Cateva dintre avantajele colectiilor de parchet Tarkett:

  • montare incredibil de usoara si de rapida;

  • un aspect compact, fara spatii la imbinari;

  • parchetul Tarkett este tratat cu lac uscat la UV, fara substante daunatoare;

  • in functie de nevoile dumneavoastra poate fi raschetat si lacuit de mai multe ori pe durata utilizarii acestuia;

  • podelele de o calitate superioara, beneficiaza de o garantie pe 30 de ani;