Pardoseli din cauciuc

Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli din cauciuc,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

Pentru producerea de pardoseli din cauciuc se folosesc tehnologii inovative, iar rezultatul il reprezinta obtinerea unei pardoseli cu o duritate exceptionala, design si structure deosebite, potrivite a se instala in spatiile cu nivel de trafic intens si extrem. Tratamentele de suprafata aplicate in procesul de productie, garanteaza o rezistenta superioara la murdarie, patare, agenti chimici, reducand consumul de detergent, apa, energie necesare si inclusiv costurile de intretinere in timp.

Calitatile unice ale cauciucului, necomparabile sau inexistente cu cele pe care le putem regasi la alte materiale, face ca pardoseala din cauciuc sa fie cea mai buna alegere pentru zonele intens traficate precum institutiile publice sau private. In institutiile precum spitalele, universitatile, aeroporturile, cinemaurile, centrele comerciale, unde cerintele de calitate si rezistenta la trafic sunt foarte ridicate, se recomanda a se instala pardoseli din cauciuc, care sunt recunoscute pentru rezistenta foarte mare la uzura si la arsura de tigari.

Elasticitatea permanenta a cauciucului face ca pardoselile din cauciuc sa fie extreme de rezistenta la socuri puternice si ii permite sa revina la forma initiala, chiar si dupa ce a fost supure la presiuni ridicate pentru durate indelungate de timp.

Cauciucul este un material igienic, de aceea cand cerintele privind igiena sunt cruciale, pardoselile de cauciuc se dovedesc a fii pardoselile ideale. Cauciucul este un material dens si cu structura natural inchisa, flexibila putand fii instalata cu ridicare de-alungul peretilor eliminandu-se imbinarile cu podeaua, astfel incat nu se pot depune sau forma bacteriile sau murdaria. La montaj, toate imbinarile se pot inchide prin incalzire, insa in cazul cladirilor de birouri sau spatii comerciale nu este necesara sudura deoarece pardoselile din cauciuc sunt stabile dimensional.

Principalele caracteristici functionale cand ne gandim la pardoseli din cauciuc sunt: greutate scazuta, grosime mica, usor si rapid de instalat, usor de curatat si intretinut si posibilitatea de a se monta peste pardoselile deja existente, fara decopertarea acestora.

Pardoseala din cauciuc este produsa atat din cauciuc 100% natural, cat si din cauciuc sintetic, ranforsate cu minerale si culori din pigmenti naturali. Emisiile scazute de VOC ( volatile organic compounds ) sunt caracteristice pardoselilor din cauciuc, acest aspect fiind foarte important pentru sanatatea celor care isi desfasoara activitatea in spatiile unde se instaleaza pardoseala.

Pardoseala din cauciuc este deasemenea foarte confortabila datorita elasticitatii caracteristice cauciucului, are proprietati de anti-alunecare naturale, chiar si atunci cand sunt umede, fonoabsorbante, reducand considerabil zgomotul si dezvolta mai putin de 2000 volti de electricitate statica.

Datorita calitatilor tehnice deosebite, ce nu se regasesc la niciun alt tip de pardoseala, pardoselile din cauciuc au o arie foarte mare de utilizare si o durata de viata utila indelungata, putand fii instalate cu rezultate exceptionale in aproape orice tip de spatiu.