Pardoseli turnate – BASF Construction Chemicals

Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli turnate BASF,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

 

BASF Construction Chemicals  este cel mai mare furnizor de sisteme de pardoseli turnate si soluţii chimice pentru industria constructiilor, solutii recunoscute pentru inalta lor performanta si durabilitate. Divizia isi desfasoara activitatea prin intermediul unitatilor de productie si centrelor de vanzari din peste 50 de tari.
Fiecare proiect de constructie este diferit si prezinta provocari specifice, insa BASF Construction Chemicals incearca sa ofere clientilor solutii inovative, personalizate si usor de aplicat.
Printr-un proces permanent de cercetare si dezvoltare de noi produse, tehnologii, metode de aplicare si echipamente, BASF Construction Chemicals a reusit sa dezvolte produse performante, adaptate cerintelor clienţilor, capabile sa atinga cele mai inalte standarde de calitate.

Linia de activitate in domeniul pardoselilor al BASF Construction Chemicals, dezvolta si comercializeaza pardoseli industrial confortabile, durabile si atractive, suprafete destinate activitatilor sportive si sisteme de impermeabilizare de inalta performanta utilizand tehnologii pe baza de ciment, rasini epoxidice si rasini poliuretanice.

Competenta celor de la BASF Construction Chemicals in domeniul pardoselilor si al acoperitorilor de protective este bazata pe o experienta de multi ani, castigata in intreaga lume, in conditii variate de climat si de lucru. Portofoliul de lucrari contine milioane de mp de pardoseli performante pentru client de renume mondial, din industria automibilistica si electrica, domeniul comercial, distributie, industria alimentara, chimica si farmaceutica.

Specificarea pardoselii adecvate este o decizie complexa, ce reprezinta un compromise intre criteriile de performanta actuale si viitoare si constrangerile privind costurile si timpul de instalare. O pardoseala specificata corespunzator va crea un mediu de lucru mai placut, mai curat, mai sigur si mai atractiv. Selectarea unui tip de pardoseala neadecvat poate cauza accidentarea persoanelor, pierderi de productie si deteriorarea premature ce va antrena necesitatea intretinerii frecvente si a inlocuirii timpurii.

De ce sa alegeti un sistem de pardoseli turnate de la BASF?

BASF Construction Chemicals este cel mai mare producator de substante chimice pentru constructii, cunostintele si experienta accumulate in domeniul chimiei si al tehnologiei betonului reprezentand premisele care au condus la recunoasterea BASF ca lider mondial in domeniu pardoselilor turnate. Alegand BASF ca furnizor, veti beneficia de increderea ce decurge din utilizarea unor marci si tehnologii de renume, utilizate in mod repetat de companii multinationale de prima marime de peste 40 de ani.

Principalele game de produse BASF se refera la:

  • UCRETE pardoseli turnate pe baza de poliuretan pentru trafic intens;
  • MASTERTOP sisteme de pardoseli turnate pe baza de rasini epoxidice;
  • MAstertop Finisaje de pardoseli turnate rezistente din poliuretan;
  • Mastertop finisaje de pardoseala turnata Dry Shake.

Toate materialele sunt produse conform sistemelor de calitate ISO9000 certificate de organe independente.

Pardoseli pentru orice aplicatie!

Sistemele BASF de pardoseli sunt destinate sa indeplineasca cele mai precise necesitati in materie de rezistenta fizica sau chimica. Caracteristicile de performanta pot include suprafata aderenta, posibilitatea de curatare cu abur si rezistenta la socuri termice, oferind siguranta suplimentara in medii umede din industria alimentara si chimica. Aceste produse etanse, usor de intretinut sunt disponibile si in versiuni antistatice pentru medii de lucru controlate.

Pentru birouri, magazine, institutii si laboratoare, BASF pune la dispozitie o gama larga de finisaje decorative si pardoseala turnata ce poate inlocui pardoseala existenta, din ceramic sau piatra, in spatiile publice.

Cand criteriile de selectie sunt pur si simplu estetice, BASF pune la dispozitie sisteme de pardoseala turnata noi pentru a satisface si cel mai exigent arhitect sau proiectant. O varietate aproape infinita de efecte poate fi obtinuta prin utilizarea unor agregate alese cu grija sau prin incastrarea obiectelor sau a ilustratiilor sub acoperiri protectoare pe baza de rasini, ceea ce face aceste sisteme sa fie ideale pentru banci, facilitate de agreement, magazine de prestigiu, sedii de companii sau pentru cele mai excentrice locuinte private.

Indiferent de destinatia spatiului, BASF ofera solutii pentru selectarea pardoselii potrivite. Totodata, in functie de starea stratului suport, BASF poate asigura o gama foarte variata de produse accesorii, pentru pregatirea si intarirea stratului suport, inaintea instalarii pardoselii finale.  BASF ofera o gama de materiale de sape bazate pe diverse retete pentru indeplinirea cerintelor din fiecare spatiu, iar utilizarea acestora asigura obtinerea unui front de lucru adecvat pentru instalarea sistemelor Ucrete sau Mastertop.

Detaliere produse