Pardoseli PVC Tarkett iD Loose-lay, iD Square si iD Tilt

Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

Tarkett pardoseli looselay – fara lipire, o alternativa eficienta la mocheta dale:

Special gandite pentru birouri si spatii comerciale, cu trafic intens si cerinte avansate de design si personalizare, gamele Tarkett iD Inspiration Loose-lay, iD Square si iD Tilt sunt instrumentele perfecte pentru amenjarea pardoselilor biroului dumneavoastra.

 

 

 

 

Produsele din colectia iD Inspiration Loose-lay permit o instalare de pana la trei ori mai rapida decat alte solutii modulare din vinil. Fiind o pardoseala flotanta, aceasta se poate monta direct peste pardoseala tehnica a spatiului, ceea ce o face ideala pentru spatii inchiriate sau pentru zone care necesita instalare foarte rapida. iD Loose-lay face posibila chiar si renovarea pardoselii peste noapte. Placile nu necesita adeziv pentru instalare, datorita suportului antiderapant patentat, care impiedica alunecarea in orice directie, asigurand o aderenta si stabilitate puternica. Toate acestea, fara a afecta functionalitatea pardoselilor tehnice.

 

 

 

Gama de culori pardoseala PVC Tarkett iD Loose-lay:

 

 

 

Colectia iD Square are cea mai mare varietate de modele si culori de pe piata, in 3 formate diferite: 50 x 50 cm cu design clasic, 66 x 66 cm cu design modern si placi de 25 x 100 cm cu design ce imita lemnul. Culorile si formatele pot fi combinate intr-o multitudine de feluri, pentru a reflecta mai bine imaginea si valorile companiei. Cu avantajul suplimentar al performantei acustice, iD Square incurajeaza, de asemenea, calmul si eficiența la locul de munca.

 

 

Gama de culori pardoseala PVC Tarkett iD Square:

 

 

 

Pardoseala PVC Tarkett iD Tilt a fost conceputa exclusiv pentru a face fata conditiilor de trafic mare si intens, comercial sau chiar industrial. Cu toate acestea, formatul colectiei permite si obtinerea unui design care sa faciliteze personalizarea si zonarea spatiului. Placile iD Tilt sunt mai usor de instalat decat sistemele click, datorită unei conexiuni de interconectare, lucru ce reduce costurile si timpul de instalare. Pardoseala PVC Tarket  iD Tilt ofera o valoare superioara prin performanta de lunga durata, economisind timp si bani.

 

 

Gama de culori pardoseala PVC Tarkett iD Tilt:

 

 

Toate placile din gamele Tarkett iD Inspiration Loose-Lay, iD Square si iD Tilt sunt tratate cu solutia brevetata pentru protecția suprafetei Top Clean, care garanteaza o intretinere usoara si o rezistenta suplimentara la zgarieturi si pete.

Modularitatea, montajul utra rapid peste pardoseala tehnica existenta, intretinerea simpla si rezistenta extraordinara la trafic sunt doar cateva dintre avantajele acestor produse profesionale.

Tarkett acorda o atentie sporita protectiei mediului inconjurator – prin reciclare si utilizarea de materiale reciclabile in productie se asigura indici de emisie poluanta foarte scazuti. Toate produsele Tarkett sunt astfel create incat sa necesite o utilizare minima de apa, energie si detergent pentru curatare.

Cu o experienta de peste 130 de ani si o productie de peste 1 mil. mp de pardoseala pe zi, Tarkett produce pardoseli PVC, linoleum si pardoseli sportive,  oferind beneficiarilor solutii performante de acoperitori de pardoseala pentru spatii cu solicitari speciale de trafic si igiena, precum spatiile medicale, laboratoare, spatiile alimentare, comerciale, salile de sport sau cladirile de birouri.

Tarkett asigura arhitectilor, constructorilor dar si beneficiarilor finali solutiile optime de acoperire a pardoselilor cu respectarea normelor de igiena, calitate, durabilitate si trafic specifice fiecarui tip de spatiu.

Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.