Tarkett – pardoseli PVC

Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

Cu o experienta de peste 130 de ani, Tarkett produce pardoseli PVC, linoleum si pardoseli sportive,  oferind beneficiarilor solutii performante de acoperitori de pardoseala pentru spatii cu solicitari speciale de trafic si igiena, precum spatiile medicale, laboratoare, spatiile alimentare, comerciale sau salile de sport.

Avand cea mai variata gama de produse, texturi si culori din industria producatorilor de pardoseli, in portofoliul Tarkett gasim produse profesionale destinate atat pentru spatiile indoor cat si pentru cele outdoor (pardoseli sportive).

Cu o productie de peste 1 mil. mp de pardoseala pe zi, Tarkett asigura arhitectilor, constructorilor dar si beneficiarilor finali solutiile optime de acoperire a pardoselilor cu respectarea normelor de igiena, calitate, durabilitate si trafic specifice fiecarui tip de spatiu.

Tarkett acorda o atentie sporita protectiei mediului inconjurator – prin reciclare si utilizarea de materiale reciclabile in productie se asigura indici de emisie poluanta foarte scazuti. Toate produsele Tarkett sunt astfel create incat sa necesite o utilizare minima de apa, energie si detergent pentru curatare.

Principalele 3 caracteristici ale pardoselilor Tarkett sunt:

Aspectul functional. Tarkett produce pardoseli durabile, usor de instalat, carora li se aplica tratamente speciale care asigura rezistenta ridicata in timp, cu o intretinere zilnica minima. Toate produsele Tarkett sunt testate si prezinta certificate de calitate si conformitate cu standardele UE.

Aspectul senzorial. Designul pardoselilor Tarkett este special gandit de catre arhitecti si designer de renume mondial, pentru a crea o experienta senzoriala deosebita pentru cei care folosesc pardoseala. Culorile, texturile sau imbunatatirea calitatilor acustice asigura crearea unui spatiu placut, care induce starea de bine.

Aspectul ecologic. Tarkett incearca in permanenta ca produsele sale sa fie “prietenoase cu mediul”, prin alegerea materiei prime de cea mai buna calitate, reducerea consumului de resurse si reciclarea materialelor. Astfel, prardoselile Tarkett au un grad de emisie VOC mai scazut, iar calitatea aerului respirat este mai buna.

Fie ca vorbim despre pardoseli PVC Tarkett omogene sau eterogene, gama de produse este foarte variata, fiind structurata in functie de destinatia spatiului:

  • Pardoseli PVC Tarkett speciale pentru spatii medicale si alimentare cu solicitari deosebite de trafic, igiena si intretinere (spitale, policlinici, laboratoare medicale, cabinete medicale, bucatarii si laboratoare alimentare, cofetarii s.a);
  • Pardoseli PVC Tarkett comerciale (magazine, scoli si gradinite, spatii comerciale, hoteluri, centre spa&wellness s.a.);
  • Pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile de birouri (cu solicitari ridicate de trafic si fonoabsorbtie).
  • Pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile rezidentiale.

Pardoseli PVC Tarkett pentru domeniul medical si alimentar  – Solutiile de amenajare a pardoselilor din domeniul medical si alimentar trebuie sa raspunda la numeroase solicitari. Sanatatea si igiena reprezinta principalele prioritati, insa este necesar ca pardoseala sa corespunda si din punct de vedere tehnic, astfel incat sa se creeze un mediu adecvat tratarii si recuperarii pacientilor.

Tarkett a devenit un lider al pardoselilor destinate spatiilor medicale, oferint pardoseli speciale pentru amenajarea saloanelor, a holurilor, a salilor de operatie, a laboratoarelor si a bailor. Fiecare dintre aceste incaperi prezinta caracteristici si nevoi diferite, insa Tarkett a creat solutiile potrivite pentru toate aceste spatii. Pardoselile sanitare dezvoltate de Tarkett se caracterizeaza prin: rezistenta foarte mare la trafic intens si extrem; rezistenta la curatarea cu detergenti puternici; nu permit cresterea si dezvoltarea de bacterii, mucegai, microbi daunatori; nu necesita repolisare pe intreaga durata de viata.

Pardoseli PVC Tarkett pentru spatii comerciale – Solutiile de amenajare pentru spatiile comerciale propuse de Tarkett imbina functionalitatea cu designul deosebit, care impreuna conduc la obtinerea unei pardoseli cu o rezistenta foarte ridicata la traficul intens specific acestor spatii, usurinta de curatare, costuri minime de intretinere, durata de viata utila indelungata, oferind in acelasi timp un paletar variat de culori si texturi. Pardoselile PVC pentru spatiile comerciale au un design ergonomic si foarte variat, care permite crearea unui efect estetic placut si primitor pastrand in aceeasi masura toate calitatile tehnice de performanta precum confortul, gradul de fonoabsorbtie, durabilitatea, rezistenta la abraziune si zgarieturi. Colectiile de pardoseli PVC pentru spatiile comerciale imbina armonios functionalitatea cu stilul. Prin culori, materiale si modele, pardoselile pentru spatii comerciale vor transmite identitatea si valorile proprii ale companiei catre cei care o viziteaza.

Pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile de birouri – Colectiile de pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile de birouri se caracterizeaza cu precadere prin design, functionalitate si mesajul pe care pardoseala trebuie sa il trimita celor care lucreaza in acele birouri, dar si fata de cei din exterior, cu privire la mediul de lucru si imaginea companiei. O pardoseala PVC cu un design placut, va imbunatatii productivitatea angajatilor, prin crearea unui ambient placut. Colectiile de pardoseala PVC pentru birouri sunt moderne, usor de intretinut, cu functii acustice speciale si foarte rezistente la trafic intens. Colectiile disponibile in dale sunt usor si rapid de instalat, nu necesita lipire cu adeziv permanent sau sudura, iar dalele de PVC se pot inlocui cu usurinta, fara a afecta calitatea stratului suport. Toate acestea fac din gama de pardoseli PVC Tarkett in dale, solutia optima pentru birourile unde este instalata pardoseala flotanta, unde accesul facil la cabluri si tevi este esential.

Pardoseli PVC Tarkett pentru spatii rezidentiale – alegerea pardoselilor potrivite pentru spatiile rezidentiale este esentiala, deoarece pardoseala participa la crearea atmosferei din acea casa. Designurile disponibile, de la traditional la modern, sunt potrivite pentru fiecare tip de camera dintr-o casa. Desi pardoselile PVC pentru spatii rezidentiale se preteaza unui trafic mai scazut, specific locuintelor private, ele pastreaza in aceeasi masura calitatea caracteristica tuturor produselor Tarkett, fie ca vorbim de cele din gama comerciala, fie ca este vorba despre cele pentru spatii rezidentiale. Numarul foarte mare de modele tip parchet permite beneficiarilor sa obtina acel aspect de pardoseala din lemn, insa la preturi mai scazute si usor de intretinut.

Covor PVC – in stoc, disponibil cu livrare imediata

Tarkett IQ Optima – gama de culori 

Solicita cel mai bun pret pentru pardoseli PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.