Profile decorative

Profilele decorative sunt accesorii decorative pentru pereti si tavane, cu rol decorativ, produse din poliuretan si polimer dur de foarte buna calitate, disponibile in baghete cu lungimea de 2m. Dupa montaj, profilele decorative se vopsesc in culoarea dorita.

Principalele clase de profile decorative sunt:

Cornisele si scafele decorative pentru imbinarea dintre tavan si perete, fiind ideale pentru ascunderea imperfectiunilor de la imbinarea dintre perete si tavan. Sunt disponibile numeroase variante de design, atat pentru amenajarile clasice, cat si pentru cele modern.

Brauri din poliuretan si polimer dur, cu densitate mare, pentru designul interior. Vopsirea sau tapetarea peretilor nu este desavarsita fara acest detaliu final care creeaza ambianta perfecta.

Rozetele pot fi utilizate pentru a accentua anemajarile in stilul clasic, romantic, vintage. Se pot utilize singure sau impreuna cu diferite corpuri de iluminat, punandu-le in evidenta.

Coloane decorative si pilastri din poliuretan, pentru decorarea peretilor interiori.

Plintele decorative din polimer dur HD pentru imbinarea dintre pereti si pardoseli, indiferent de tipurile de pardoseli, pot transforma incaperea ta intr-un interior sofisticat si elegant realizand tranzitia perfecta intre perete si pardoseala.