Spoturi

Frumusetea clasica. Frumusetea spoturilor de iluminat si comutatoarelor FEDE.

FEDE este specializat in realizarea de spoturi si comutatoare decorative, inovative, exclusiviste si de lux, incercand sa combine functionalitatea produselor de iluminat cu arta. Spoturile de iluminat FEDE sunt produse manual din alama de cea mai buna calitate si alte materiale fine, atent selectionate, precum cristalele Swarovski. Prin intermediul produselor sale, FEDE creaza noi trenduri pentru decoratiunile high-class, prin fabricarea unor colectii exclusiviste precum Crystal De Luxe care incorporeaza cristalele Swarovski, in editie limitata. Spoturile FEDE se adreseaza in special clientilor care isi doresc sa iasa din tipare, care inteleg si apreciaza calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, acelor client care stiu ca diferenta consta in detalii.

Colectiile de iluminat de la FEDE infrumuseteaza si imbogatesc cele mai exclusiviste medii, prin originalitate si printr-un design impresionant. Fiecare colectie este o adevarata opera de arta, care imbina armonios tehnologia inovativa, mecanisme electrice de ultima generatie si traditia prelucrarii manual. Alama exclusiva utilizata de FEDE si finisajele realizate manual creeaza o atmosfera perfecta si calda, ideala pentru odihna si relaxare.

Spoturile de iluminat si comutatoarele FEDE sunt un “must have” pentru oricine isi doreste sa obtina un decor original. FEDE este recunoscut pentru diversitatea mare a modelelor, simple sau sofisticate, si pentru atentia acordata celor mai mici detalii. FEDE a creat un nou concept de iluminat si anume ” Lumina Bijuterie”.

Elementul inovator al colectiei CRYSTAL DE LUXE il reprezinta pietrele Swarovski care sunt integrate in corpurile de iluminat realizate din alama, ridicand aceasta colectie la cel mai inalt nivel de lux, cu flash-uri de lumina si stralucire. Fara nici o indoiala, piesele unice si extraordinare, concepute in editie limitata pot fi catalogate drept “opere de arta” sculptate si decorate de catre maestrii mestesugari ai companiei.

De la modern la minimalist, baroc, traditional sau vintage, cu o paleta deosebita de finisaje, FEDE incearca sa acopere o paleta cat mai variata de modele, care sa corespunda tuturor tipurilor de spatii, fie ca este vorba despre cele rezidentiale sau de contract ( hoteluri, pensiuni, sali de evenimente s.a ).

Spoturile FEDE, deosebit de rezistente si cu un design aparte, sunt disponibile intr-o gama larga de finisaje precum: Ruby Red, Emerald Green, Blue Sapphire, Swarovski, Gold patina, Bright patina, White Gold patina sau Crom.

Totodata, fiind vorba despre produse lucrate manual, posibilitatile de personalizare sunt numeroase, Fede dorind sa ofere clientilor produsele cu designul dorit, lucrate din materiale de foarte buna calitate si cu multa atentie, care sa corespunda armonios cu stilul spatiul unde se instaleaza.

Facand parte dintr-un nou concept de amenajare, creat de catre FEDE – “ Switch&Light”, toate spoturile FEDE se pot combina cu colectiile de comutatoare decorative FEDE.

Principalele motive de a alege produsele FEDE se refera la:

  • Design – original si foarte variat;
  • Calitatea materiilor prime folosite si a prelucrarii;
  • Finisajele foarte diversificate;
  • Posibilitatea de a customiza produsele;
  • Securitatea produselor;
  • Transformarea unor obiecte banale precum comutatoarele sau spoturile, in adevarate obiecte de arta;
  • Obtinerea unor produse de lux, exclusiviste.