Tapet clasic, pentru un ambient distins

Un tapet clasic nu se demodeaza niciodata si este de multe ori cea mai buna optiune pentru a crea un decor elegant, distins si select. Motivele clasice au fost preluate si transformate cu mare arta de producatorii de tapet, in modele actuale, care se potrivesc cu stilul contemporan. Tapetul decorativ clasic, este potrivit pentru cei care isi doresc ca spatiile amenajate sa emane elegant, noblete, rafinament.

Primul element caracteristic al stilului clasic stil bazat pe echilibru si armonie perfecte, este prezenta unui punct de atractie al camerei, cu ajutorul caruia se obtine un echilibru al decorului. Tapetul decorativ clasic prin designul sau, culori si texturi reprezinta modalitatea optima de a crea astfel de puncte de atractie.

Paleta de culori este inspirata din natura, regasim tonuri de galben, crem, bej, verde, griuri, ros prafuit, dar si culori mai indraznete, potrivite pentru cei care isi doresc un design clasic reinventat. Designul este compus din motive puternice, sofisticate, producatorii acordand atentie detaliilor, dar si clasicele dungi, uniuri in tonuri pastelate sau picouri.

Pentru crearea unei amenajari clasice complete, tapetul decorativ clasic, de matase, textil sau vinilic, se poate combina armonios cu accesoriile pentru pereti si tavane, lucrate manual din alama de foarte buna calitate, cu diferite finisaje si aplicatii de pietre semipretioase, parchet stratificat, mocheta de lana de lux sau covoare tesute. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati sectiunile de mocheta – RYALUX, parchet stratificat – BAUWERK, covoare tesute – AGNELLA, spoturi si comutatoare – FEDE.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice puteti regasi tapet clasic vinilic cu rezistenta la trafic intens, lavabil sau super lavabil, cu rezistenta mare la actiunea razelor solare, ignifug; sau tapet textil cu protectie Teflon, impotriva petelor si murdariei, deasemenea rezistent la actiunea razelor solare si ignifug.

Va putem recomanda variante de tapet clasic potrivite oricarei incinte, fie ca este vorba de un hotel, restaurant, sala de evenimente sau resedinta private, deasemenea cu ajutorul arhitectilor si designerilor cu care colaboram, va putem oferi consultanta pentru alegerea modelelor.