Tapet contemporan Wall&Deco – fototapet

Wall&Deco este cel mai cunoscut producator european de tapet contemporan.  Tapetul contemporan reprezinta o modalitate creativa de exprimare a personalitatii, a stilului, a viziunilor si a trendului, prin care se creaza un mediu unic si inovativ. Tapetul contemporan iese din tiparul colectiilor de tapet clasice prin grafica,  design nonconformist si efecte geometrice inedite, pastrand in aceeasi masura caracteristicile functionale, precum durabilitatea si usurinta de intretinere si curatare.

Tapetul contemporan Wall&Deco va propune o gama foarte variata de modele care imbina designul cu elemente fashion. Designerii si arhitectii din spatele colectiilor de tapet contemporan Wall&Deco sunt in permanenta implicati in crearea de noi colectii de tapet, cu un design avantgardist si original.

Wall&Deco ofera colectii de tapet contemporan unice, care se pot personaliza, atat pentru spatiile de trafic cat si pentru cele rezidentiale.

Diversitatea de stiluri si design este cartea de vizita a producatorului de tapet Wall&Deco. Fie ca vorbim despre elemente geometrice sau grafice, pop-art, tropicale sau naturale, de inspiratie tribala, asiatica sau romantica, fiecare dintre modelele de tapet Wall&Deco permite obtinerea unor opere de arta, a unor tablouri atipice, surprinzatoare si spectaculoase, a caror dimensiune se poate adapta in functie de spatiul in care se monteaza.

Designul dinamic al tapetului contemporan Wall&Deco transforma tapetul dintr-o simpla modalitate de a imbraca peretii in elementul principal de atractie dintr-o incapere, oferind un adevarat spectacol.

Un alt mare avantaj al colectiilor de tapet Wall&Deco il reprezinta posibilitatea de a personaliza dimensiunile modelului de tapet pentru a se incadra intr-un anumit spatiu sau chiar producerea tapetului pe designul creat de clienti, oferind in acest caz si suport tehnic pentru obtinerea unui produs perfect pentru fiecare spatiu.

Modelele de tapet contemporan sunt imprimate pe un suport din vinil de foarte buna calitate, pastrand astfel calitatea lavabila a tapetului vinilic clasic, insa designul este unul spectaculos.

Toate colectiile de tapet contemporan Wall&Deco sunt disponibile pe trei variante de tapet vinilic: texturat pe nuante de alb sau bej care ofera volum designului  sau varianta eleganta de alb lis.

O alta inovatie a celor de la Wall&Deco o reprezinta dezvoltarea unor colectii de tapet cu design contemporan pentru spatii cu solicitari speciale precum cele exterioare si bai.

Colectia de tapet contemporan pentru spatiile exterioare – OUT SYSTEM, imbina designul deosebit cu functionalitatea, avand calitatile tehnice necesare care sa asigure durabilitatea produsului in timp la capriciile meteo si razele puternice ale soarelui. Acest lucru se datoreaza sistemului de aplicare format din 3 pasi: adeziv special unicomponent, tapetul din fibra de sticla si stratul final protector format dintr-un strat de polyuretan bicomponent. Combinarea celor 3 elemente asigura obtinerea unui produs de inalta calitate, cu o rezistenta deosebita in timp si o durata de viata indelungata.

Colectia de tapet pentru spatii umede – bai, sali de fitness, centre wellness – WET SYSTEM, pastreaza aceleasi caracteristici unice de design insa poate fi aplicata in spatiile umede, fiind rezistenta la umiditate, ingalbenire si abraziune. Sistemul propus de Wall&Deco pentru spatiile umede de interior reprezinta o alternativa la clasica imbracare a peretilor in ceramica, iar variantele de design sunt infinit mai numeroase si impresionante.