Tapet pentru exterior WALL&DECO

Wall&Deco este un producator de tapet exterior recunoscut pentru produsele inovative si designul nonconformist. Dorinta de a crea si dezvolta produse atipice, cu caracteristici tehnice deosebite, dar in acelasi timp care sa isi pastreze calitatile estetice deosebite, este evidenta in colectiile de tapet Wall&Deco, in special in cazul gamei de tapet destinata imbracarii peretilor de la exterior, expusi direct la intemperiile meteo, lumina puternica a soarelui, razele UV. Tapetul decorativ pentru exterior – OUT SYSTEM OUTDOOR se poate monta pe fatadele cladirilor, cu obtinerea unui efect decorativ spectaculos.

Tapetul pentru exterior Wall&Deco este o alternativa la finisajele conventionale, care permite o acoperire lina, pe orice tip de suport: beton, ciment, tencuiala, lemn, gips-carton, metal, sticla, plastic, PVC, placi ceramice. Produsele din gama tapet exterior sunt produse inovative, cu efecte estetice surpinzatoare, care rezista foarte bine la fluctuatia de temperature, vant, precipitatii, care acoprea crapaturile stratului suport, fortifica peretele, nu crapa sub actiunea factorilor externi si reduce incarcarile electrostatic. Este un tapet impermeabil, care se poate spala, evitand astfel acumularea de praf si murdarie.

Produsele din gama de tapet Wall&Deco pentru exterior sunt de fapt un sistem inovativ unic, usor de instalat si intretinut, format din 3 componente, ceea ce le confera duritatea si rezistenta necesare si le face potrivite pentru exterior.

Component Out System01 – Adeziv special pe baza de apa, pentru spatii cu umiditate ridicata, cu proprietati anti-imbatranire si anti-ingalbenire;

Componenta Out system02 – Tapetul din fibra de sticla de foarte buna calitate, imprimat cu diverse modele cu efect vizual puternic;

Componenta Out System03 – Stratul protector din polyuretan bi-component si transparent, fara solventi, superlavabil care ii ofera rezistenta tapetului la precipitatii, raze UV, umiditate, ingalbenire, abraziune, curatarea cu detergent, smog, precum si un efect semi-lucios, usor de curatat si intretinut in timp.

Fiind vorba de un tapet imprimat, varietatea de design este nelimitata, sunt disponibile atat modele standard, create de catre designerii fabricii, dar exista si posibilitatea de a se produce modele personalizate, in functie de preferintele beneficiarilor si adaptate la suprafetele existente.

Tapetul pentru exterior Out System Outdoor este un material revolutionar, care confera expresii arhitecturale noi peretilor exteriori.