Tapet fibra de sticla Rohde KG

ROHDE KG, este o companie bazata pe tehnologie, avand birourile si fabrica de productie in Bavaria – Germania, in apropiere de Nuremberg. Filozofia companiei este aceea de a veni in sprijinul arhitectilor si beneficiarilor, prin calitatea de exceptie a produselor si serviciilor oferite. Compania asigura solutiile optime pentru acoperirea suprafetelor de pereti sau tavane.

De-a lungul anilor, acoperirea peretilor cu tapet fibra de sticla a devenit din ce in ce mai populara, datorita gamei lor variate si a modalitatilor aproape nelimitate de decorare. Caracterul lor textil, creeaza o atmosfera placuta in orice camera. Tapetul de fibra de sticla iese in evidenta prin durata mare de viata, rezistand la trafic intens, zgarieri sau socuri. Peretii acoperiti cu tapet din fibra de sticla ROHDE KG, rezista aproape la orice fel de deteriorare, datorita materiei prime de foarte buna calitate, folosita pentru producerea tapetului, precum si a tehnicilor si tehnologiilor de fabricatie utilizate.

ROHDE asigura produse finite din gama tapet fibra de sticla de inalta calitate, acordand cea mai mare atentie procesului de productie si fazelor intermendiare in care se realizeaza controlul de calitate. Sunt folosite in productie numai fibrele de sticla care corespund si nu pot fi inhalate in plamani. Aceste fibre sunt realizate special pentru tapet fibra de sticla, fara chimicale, din materiale naturale. Astfel, tapetul din fibra de sticla, poate fi utilizat chiar si de persoanele sensibile la chimicale.

In anumite circumstante, peretii sunt supusi unor solicitari extreme si trebuie sa respecte normele guvernamentale de igiena. Medicina nucleara, salile de operatie, laboratoarele medicale sunt toate spatii care solicita suprafete imaculate fara pori deschisi; acestea pot fi indeplinite utilizand tapet din fibra de sticla ROHDE, impreuna cu sistemul de vopsele ROHDE KG.

Principalul obiectiv urmarit de ROHDE in crearea si producerea produselor din gama tapet fibra de sticla este rezistenta cat mai ridicata la solicitarile speciale existente in spatiile medicale, in special rezistenta foarte buna la curatarea cu dezinfectanti puternici. In acest sens, pentru a raspunde cat mai bine la solicitarile clientilor, ROHDE a dezvoltat un sistem de acoperire a peretilor format din tapetul de fibra de sticla si vopsea lavabila inovativa PUR. Prin imbinarea celor 2 componente, se obtin amenajari cu proprietati igienice ridicate, care se pot curata cu dezinfectanti puternici si nu permit dezvoltarea de bacteria si mucegai. Acest sistem de acoperire a peretilor respecta cele mai riguroase norme de foc internationale.

Tapetul are stabilitate dimensionala chiar si in mediul umed si este usor de aplicat, folosind metodele standard de instalare a oricarui tip de tapet. Ulterior, poate fi vopsit cu orice tip de vopsea sau utilizand gama de vopsele speciale ROHDE. Tapetul din fibra de sticla este ideal in spatii precum: laboratoare, spitale, cladiri de birouri, gradinite sau scoli, camine de batrani si copii, fabrici alimentare, ateliere sau cladiri publice

Principalele caracteristici ale produselor din gama tapet fibra de sticla ROHDE KG sunt urmatoarele:

– decorativ;
– acopera crapaturile peretilor;
– tapet cu proprietati ignifuge;
– tapet rezistent la trafic intens;
– igienic;
– nu contine elemente toxice;
– imbunatateste rezistenta peretilor;
– tapet rezistent la socuri;
– durata indelungata de viata;
– stabil dimensional;