Tapet fonoabsorbant

Pentru spatiile in care nivelul de zgomot este foarte ridicat, precum salile de cinema sau spectacole, salile de conferinta sau cluburile, tapetul fonoabsorbant reprezinta solutia ideala de a rezolva problema zgomotului, deoarece tapetul fonoabsorbant absoarbe zgomotul si imbunatateste sunetul din incaperi, inlaturand ecoul/rezonanta sau propagarea sunetului de la interior catre exterior.

Gamele de tapet fonoabsorbant produse de SEMPATAP sunt produse inovative, cu multiple proprietati tehnice, fabricate din materii prime prietenoase cu mediul si compatibile cu multe tipuri de suprafete.

Produsele din gama tapet fonoabsorbant Sempatap sunt disponibile in diverse grosimi, de 3 mm, 5 mm si 10 mm, fiind potrivite a se monta atat in spatiile comerciale ( hoteluri, Sali de conferinta, teatre, magazine, Sali de concerte ), cat si in cele rezidentiale, pentru a inlatura o mare parte din zgomotul neplacut al vecinilor, zgomotul de afara sau pentru o mai buna izolare a camerelor celor mici. Gradul de absorbtie al zgomotului variaza in functie de grosimea tapetului instalat. Tapetul fonoabsorbant Sempatap este foarmat din stratul suport de spuma si fibra de sticla cu diverse modele sau lis, peste care se poate aplica vopsea lavabila sau tapet decorativ, fiind disponibil la rola cu latime de 1 m si lungime de 12,5 m.

Datorita stratului de latex, produsele Sempatap au calitati tehnice numeroase:

  • Sunt fonoabsorbante, absorb zgomotul si imbunatatesc calitatea sunetului din incaperi;
  • Izoleaza termic, datorita stratului de spuma de latex ( 3, 5 sau 10 mm ), permitand in acelasi timp peretelui sa respire;
  • Acopera crapaturile din pereti si impiedica aparitia unora noi;
  • Protejeaza impotriva umiditatii, a mucegaiului si a condensului;
  • Se pot aplica si pe tavane. In acest caz, se recomanda folosirea tapetului fonoabsorbant de 3 mm si un adeziv de contact puternic, care sa sustina greutatea tapetului.

De peste 30 de ani, Sempatap fabrica produse inovative de izolare si protectie a peretilor si a tavanelor. Toate produsele sunt testate si certificate de laboratoare de specialitate, fiind sigure pentru mediu si pentru oameni. Laboratorul EUROFINS a clasificat colectiile de tapet fonoabsorbant Sempatap 5mm si Sempatap 10mm in clasa A+ pentru emisiile de VOC (volatile organic compound ).

Tapetul fonoabsorbant Sempatap este clasificat cu clasa de foc M ( conform standardelor franceze ).

Tapetul fonoabsorbant Sempatap este format din stratul de spuma si fibra de sticla cu diverse modele sau lis, peste care se poate aplica vopsea lavabila sau tapet decorativ.