Tapet matase – DESIMA

Matasea este un material natural, derivat din fibre naturale, dar care se caracterizeaza printr-o delicatete si finete deosebita, ceea ce face ca si tapetul din matase sa fie unul deosebit si exclusivist.

Amenajarea incaperilor cu tapet matase, aduce cu siguranta un plus de rafinament si eleganta, utilizarea lui devenind o tendinta actuala in amenajarile interioare. Este un tapet potrivit celor care isi doresc un stil de viata luxuriant.

Colectiile cuprind modele si culori variate, adaptate unor stiluri diverse.
Cataloagele pe care vi le propunem prezinta tapet tesut din matase 100%, sau in compozitii diverse, jacquard si imprimate manual.

Desima este un producator german de tapet matase, specializat pe segmentul premium. De peste 25 de ani, Desima produce tapet de inalta calitate din fibre textile natural si matase, tehnologia de fabricatie fiind ultramoderna si eco-friendly. Inca de la infiintarea fabricii, Desima a devenit sinonim pentru produse exclusiviste de lux, oferind o gama variata de modele, de la clasic la modern. Lacul Constance din vecinatatea fabricii de productie (S-V Germaniei, intre Elvetia si Austria) este o sursa nemarginita de inspiratie pentru designerii Desima.

Colectiile de tapet matase Desima sunt in permanenta in pas cu tendintele din domeniul amenajarilor interioare, designerii incercand sa ofere o gama foarte variata de texturi, modele si culori, de la stilul clasic traditional, la cel contemporan, cu toate acestea toate colectiile de tapet din matase se caracterizeaza prin eleganta, calitate si durabilitate.

Designul deosebit si exclusivist al tapetului de matase Desima, imbinat cu calitatile sale tehnice, precum rezistenta fibrelor si tratamentele de ignigugare aplicate, fac ca tapetul Desima sa fie potrivit pentru finisajul peretilor din vile, hoteluri, restaurante, muzee, teatre, resedinte private sau de protocol.

Un atuu de necontestat al acestui producator consta in posibilitatea de a reproduce sau crea pe baza de comanda, orice model de tapet. Flexibilitatea producatorului si calitatea deosebita a produselor sale fac din Desima un furnizor de incredere pentru cele mai solicitante proiecte, fie ca este vorba de zone comerciale cu cerinte speciale, dar si pentru spatiile rezidentiale.

Produsele din gama tapet matase Desima sunt produse cu multa grija, din fibre naturale atent selectionate, precum matasea sau alte fibre textile, colectiile sale continand produse 100% din matase naturala sau combinatii de matase si alte fibre textile.

O alta inovatie a acestui producator, o reprezinta faptul ca anumite colectii sunt tratate cu un strat protector de vinil, aplicat peste fibrele textile naturale, ceea ce le face sa fie foarte rezistente la trafic, lavabile si in acelasi timp pastreaza senzatia placuta a tapetului textil sau din matase.