Tapet modern

Tapetul decorativ reprezinta alternativa optima pentru decorarea si personalizarea incaperilor, varietatea stilurilor, designului, culorilor si stilurilor disponibile, permit combinatii aproape nelimitate si obtinerea unor ambiente placute, care nu sunt deloc monotone si lipsite de expresivitate precum clasicele incaperi unde se foloseste vopsea lavabila. Producatorii de tapet decorativ urmaresc in permanenta tendintele in amenajarile interioare, creand noi colectii care sa corespunda trendului.

Vatos wallcoverings este o companie tanara, al carei scop este acela de a crea colectii de tapet inovative in domeniul acoperitorilor decorative. Prin combinarea tehnicilor clasice cu cele noi si inovative, cu o filosofie de a iesi din tipare ( “ thinking outside the box “ ) Vatos Wallcoverings incearca sa fie un producator de tapet diferit fata de marcile traditionale. Echipa Vatos este formata din tineri artisti si specialisti in domeniul producerii de tapet modern decorativ, ceea ce asigura nu doar aspectul estetic fresh si modern al colectiilor de tapet cat si latura functionala si calitatea deosebita a produselor.

Fiecare colectie de tapet modern Vatos are un design deosebit si original, disponibile in multe variante de culori si texturi, inspirate din viata de zi cu zi, din natura sau din mediul urban. In proportie de 90% designul colectiilro de tapet Vatos este unul modern si nonconformist, iar modelele clasice sunt reinterpretate intr-o maniera actuala.

Efecte metalice, electrizante, aspect de bronz,  care creaza un joc de reflexii si lumina, lasa impresia ca tapetul isi schimba culoarea in timp, asa cum oxidarea isi lasa amprenta asupra bronzului, o data cu trecerea timpului. Vatos a creat astfel o paleta coloristica unica.

Folosind tehnici inovative, Vatos a reusit sa dezvolte o colectie de tapet modern decorativ cu aspect de ceramica, iar tenta moderna este data de combinarea culorilor folosite.

Avand ca surse de inspiratie elementele vitale precum: apa, foc, aer si pamant, designerii Vatos au obtinut o colectie de tapet modern decorativ cu structuri, culori si modele in care traditionalul este redefinit intr-o maniera moderna, usor futurista.

Desi accentele modern sunt foarte prezente in colectiile de tapet Vatos, se pot observa si usoare elemente clasice, ceea ce face ca tapetul Vatos sa fie foarte versatil si usor de adaptat pe stilul fiecarei incaperi, iar rezultatul obtinut este in orice situatie o amenajare cu stil.

Prin designul deosebit, tehnicile inovative folosite in producerea tapetului, efectele si texturile folosite, de la aspect lucios la cel mat, de la culori puternice la cele potolite,  in fiecare model de tapet modern decorativ Vatos descoperim noi structuri, sentimente si senzatii.

Tapetul vinilic decorativ Vatos este imprimat folosindu-se cele mai moderne tehnologii din domeniu, cu cele mai bune materii prime, folosindu-se cerneala pe baza de apa si suport ecologic, rezultatul fiind un produs de foarte buna calitate si cu pierderi minime ( in cazul colectiilor printate digital ).

Tapetul Vatos este disponibil in rola, cu latime de 70 cm si lungimi de 8,5 sau 10 m, in functie de colectie sau sub forma de panou cu dimensiunea 50 x 270 cm.

Ca orice tapet modern vinilic, si produsele Vatos sunt lavabile, ceea ce le face usor de intretinut in timp cu pastrarea aspectului initial. Se spala doar cu apa, fara detergenti, si un burete moale.