Tapet vinilic

Tapetul este liantul pentru celelalte elemente de decor, creand un tot unitar cu mobilierul, pardoseala si obiectele decorative. Puteti alege intre tapet clasic si tapet modern, in functie de stilul in care doriti sa amenajati incaperea: traditional sau minimalist.

Tapetul decorativ vinilic este un element spectaculos de amenajare, care schimba considerabil aspectul vizual al spatiului, ii confera un plus de caracter si creaza o atmosfera confortabila si placuta; reprezinta o solutie practica pentru scoaterea in evidenta a spatiului interior si de a-l personaliza cu modele variate: florale clasice sau stilizate, in dungi, uni, geometrice si cu borduri asortate.

Colectiile de tapet vinilic se remarca prin calitatea desavarsita a materialului, a designului si a texturii. Spre deosebire de tapetul vinilic obisnuit, colectiile pe care vi le prezentam, au textura in relief, aspect textil, satinat sau perlat. Puteti alege pentru proiectul dumneavoastra de amenajare dintr-o varietate impresionanta de modele, culori si stiluri.

In afara de functiunile decorativ estetice, tapetul decorativ vinilic satisface si anumite nevoi speciale prin proprietatile tehnice pe care le indeplineste: nu propaga focul (ignifug – clasa de foc M1), este superlavabil, rezistent la actiunea razelor solare, rezistent la trafic intens. Poate fi aplicat atat pe segmentul rezidential cat si comercial: hoteluri, cluburi, restaurante, cladiri de birouri, scoli sau gradinite.

Pentru amenajarile Dvs. va propunem colectiile de tapet vinilic Parato by Cristiana Masi si colectiile de tapet vinilic Vatos.

PARATO by Cristiana Masi

Colectiile de tapet vinilic Parato, reflecta armonia si splendoarea stilului Italian, caracterizandu-se prin texturi in relief inspirate de tesaturi nobile: dantela, matase sau damasc, prin detaliile fine ale designului, precum si printr-o gama variata de modele rafinate, culori proaspete, ceea ce asigura premisele necesare obtinerii unei atmosfere primitoare si confortabile.

In cataloagele de tapet vinilic Parato, regasim eleganta stilului clasic, regandita intr-o maniera contemporana.

Colectiile de tapet vinilic Parato cuprind peste 500 de modele, in culori si stiluri variate. In afara de calitatile estetice, tapetul decorativ vinilic satisface si anumite nevoi speciale prin proprietatile tehnice pe care le indeplineste: rezistenta ridicata la trafic, este lavabil, ignifug, rezistent la actiunea razelor solare.

Tapetul decorativ vinilic este foarte versatil, putand fi aplicat atat pe segmentul rezidential cat si comercial, avand calitatile tehnice necesare pentru a rezista in spatiile comerciale si de ospitalitate, unde sunt cerinte de trafic deosebit. Colectiile sunt astfel gandite de catre designerii Parato, incat sa permita imbinarea armonioasa a diferitelor designuri cu modele uni, fie din aceeasi colectie, fie din colectii diferite.

Tapetul decorativ Parato are atat o latura decorativa, datorita designului sau, dar si una practica, fiind usor de intretinut in timp, la costuri minime.

Parato lanseaza noi colectii la fiecare 6 luni, ce poarta semnatura designerului Cristiana Masi, incercand in permanenta sa le ofere clientilor noi posibilitati de amenajare a peretilor, in tendinte.

Toate produsele Parato sunt certificate si omologate conform normelor de calitate si conformitate aplicabile in Uniunea Europeana.

Tapetul vinilic Parato este disponibil in role, iar dimensiunile intalnite sunt de 10,05 x 0,53 m sau 10,05 x 0,7 m, in functie de colectia aleasa.