Underlay

Solicita cel mai bun pret pentru underlay apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.

Fie ca se va instala in spatii rezidentiale sau comerciale, instalarea unui tip adecvat de underlay cu destinatia spatiului, inainte de montarea mochetei, asigura obtinerea unui confort sporit, izoleaza fonic si termic dar in acelasi timp, foarte important este si faptul ca prelungeste durata de viata a mochetei.

 CARPENTER ofera o gama variata de produse atat pentru destinatiile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale sau tip contract precum hoteluri, pensiuni, nave de crazier s.a. Toate produsele Carpenter au certificate de calitate si conformitate, sunt ignifugate fiind astfel potrivite pentru toate tipurile de spatii.

Mochetarea locuintelor sau a spatiilor tip contract reprezinta o investitie importanta, de aceea este necesar sa ne asiguram ca mocheta va fi folosita pe termen cat mai lung si in cele mai bune conditii. De aceea se recomanda instalarea unui strat de underlay de buna calitate, adecvat tipului de trafic. Folosirea unui underlay de calitate nu doar creste durata de folosinta a mochetei dar si acea senzatie de lux si confort.

Aplicarea underlay-ului Carpenter are importante avantaje, precum:

  • Gradul de uzura mai mic al mochetei si deci o folosire mai indelungata a acesteia;
  • Proprietati fonoabsorbante;
  • Izoleaza termic si preia din eventualele denivelari ale suprafetei suport, peste care se va monta mocheta;
  • Permite decopertarea mai usoara, atunci cand se doreste indepartarea mochetei.

Pentru o mai buna fixare si stabilitate a covoarelor pe suprafetele alunecoase, se poate folosi underlayul anti-alunecare produs de FOXI UNDERLAY. Portofoliul de produse Foxi cuprinde:

  • Underlay anti-alunecare pentru covoare – acesta fixeaza covoarele in pozitia dorita, marginile covoarelor raman lipite de pardoseala si astfel evitam acea impiedicare neplacuta, care, daca nu suntem atenti, poate avea efecte foarte neplacute. Acest tip de underlay nu necesita lipire datorita materialului cu o aderenta foarte buna din care este fabricat, neafectand calitatea si aspectul pardoselii suport sau a covorului;
  • Underlay adeziv si isolator, pentru alte tipuri de pardoseli, precum mocheta, PVC, linoleum, dale din cauciuc s.a. Acest tip de adeziv are aplicat un strat de adeziv, pe partea care se aplica peste pardoseala, astfel incat se fixeaza mult mai usor, fara a fii necesar alt tip de adeziv fixator, ca in cazul underlay-ului clasic. Grosimea si materialele din care este fabricat ii ofera si proprietati de izolare termica si acustica, precum si imbunatatirea confortului la calcare.
  • Protectii temporare pentru pardoseli – folie adeziva care se aplica peste pardoseli cu scopul de a le proteja de praf, murdarie, stropi de apa si vopsea, pe durata amenajarilor interioare. Folia este adeziva astfel incat are o aderenta foarte buna o data aplicata pe pardoseala si in acelasi timp o protejeaza impotriva eventualelor stricaciuni si deteriorari ce pot aparea in astfel de situatii;
  • Produse izolatoare si ignifugate;
  • Covorase de protectie de interior si exterior, pentru zonele din jurul piscinelor, pentru a impiedica alunecarea si eventuale accidentari.